Wpis z mikrobloga

✨️ Związki i teściowe: Trudne relacje w rodzinie
W tym kraju jako facet możesz mieć dobrą pracę, sam spłacić całe mieszkanie w którym mieszkacie z różową i dziećmi, gotować, latać większość razy jako ojciec z dzieckiem po lekarzach, być miłym, a i tak teściowa będą po tobie mniej lub bardziej jechać, marudzić wyzywać od bogoli, bo zięciu odwiedza ich tylko 3 razy do roku (bo musi z---------ć w robocie i przy dzieciach), przy czym nie oferując żadnej pomocy z dziećmi, bo sama pracuje i z jej dziećmi nikt nie siedział. Tak obserwuję inne rodziny to zawsze te relacje są oziębłe z teściową... z teściem jakoś się da w miarę dogada, ale teściowa to jest jakiś stan umysłu którego nikt nie pojmie.
#p0lka #zwiazki #madka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: taaa przy jej dzieciach nikt nie pomagał taaaa jasne. To przez "boomerów" jest niska dzietność, to im przeszkadzają place zabaw na osiedlach i boiska i cała inna infrastruktura dla dzieci i rodizin to oni nas straszyli nastoletnią ciążą. Nie dla naszego dobra tylko swojego, bo wiedzieli że nawet 20 paro latkowie z dzieckiem będą potrzebować pomocy (tak jak oni zresztą kiedy urodzili milenialsów) Sami jeżdzili do rodziców na wieś
  • Odpowiedz
@xede:

ja mam dobra tesciowa, zlota kobita, pomaga jak sie poprosi z roznymi rzeczami, zle trafiles

No ja też. Dopóki nie ogarnąłem przypadkiem, że mi robi za plecami ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: weź się rozpłacz i leć przytulić do mamusi. No ja pi.rdole , żeby się chłop obcą starą babą przejmował 🥳🤣 one takie są bo szukają frajera co się będzie nimi przejmował. Ja ze swoją teściową dwa razy pokłóciłem się na samym początku i 10 lat chodzi już jak w zegarku i wie, że p-----l.ć to sobie może ale nie do mnie.
  • Odpowiedz