Wpis z mikrobloga

dziękuję pani hazardzistce za dorzucenie się do mojej dywidendy

@StdPtr: pani może być hazardzistką, ale gra powinna być uczciwa. A wszyscy dobrze wiemy, że XTB potrafi przestać działać w najmniej odpowiednim momencie.
  • Odpowiedz
@StdPtr bez przesady, to że idziesz do kasyna to nie znaczy, że mogą cię tam zawlec na zaplecze, przekopać i zabrać ci portfel

„bo porządni ludzie w takie miejsca nie chodzą, musiał się z tym liczyć”

Apka ma działać i tyle. Jak nie to reklamacje i oddawać kasę albo nie zajmować się takim tematem, bo nie potraficie go technicznie udźwignąć.

Też kiedyś na xtb próbowałem kupić akcje i nie mogłem, klikałem
  • Odpowiedz
XTB potrafi przestać działać w najmniej odpowiednim momencie.

@login_nick: przecież to jawny wał na szkodę klientów. Zawsze jak zostaniesz jawnie okradziony mogą wyskoczyć z awarią.
  • Odpowiedz
@StdPtr Spokojnie, w odpowiednim momencie dywidendy nie bedzie, a ty zostaniesz wyruchany. Tak jak XTB rucha użytkowników.

@Manden a to nie za "problemy techniczne" XTB doslalo karę UOKiKu?
  • Odpowiedz
pani może być hazardzistką, ale gra powinna być uczciwa. A wszyscy dobrze wiemy, że XTB potrafi przestać działać w najmniej odpowiednim momencie.

@login_nick: dlatego dobra opcja to posiadać akcje XTB, ale nie korzystać z ich usług.
Ja tak robię.
  • Odpowiedz
dlatego dobra opcja to posiadać akcje XTB, ale nie korzystać z ich usług.

Ja tak robię.

@szcz33pan: no ale to nie jest logiczne, bo jawne ruchanie klientów lub niska jakość świadczonych usług prędzej czy później znajdzie odzwierciedlenie w wynikach i kursie.
  • Odpowiedz
no ale to nie jest logiczne, bo jawne ruchanie klientów lub niska jakość świadczonych usług prędzej czy później znajdzie odzwierciedlenie w wynikach i kursie.

@login_nick: marketing działa silniej. Wielu ludziom wspominałem jakie jest XTB, ale brak opłat za kupowanie i sprzedawanie akcji i ETF znaczy więcej niż to o czym mówisz. Zresztą sam interface jest tak przygotowany, żebyś przypadkiem przy zakupie akcji np. CDR kupił CFD na CDR. Masa ludzi
  • Odpowiedz