Aktywne Wpisy

KitaxKita +268
W sierpniu mamy z niebieskim kolejną rocznicę, a że sytuacja materialna jest na ten moment dobra (właśnie zmieniłam pracę na znacznie lepiej płatną) to chciałabym przygotować dla niego jakiś bardziej wyszukany prezent. Ostatnio dostał zegarek orient i był zachwycony, ale teraz mam większy budżet i mogę to przebić (。◕‿‿◕。). Myślałam o jakimś wypadzie ale wtedy to niejako "nasz prezent", a chce coś co trafi tylko

https://kymco.pl/xciting-vs-400/ To nie Chińczyk, to Tajwan. Marka znana od wielu lat, skutecznie konkurująca z Japonią.
@mirko_anonim:
Yamaha R1
Ja tylko żałuje że kupiłem NC750S a nie NC750X...
Przejedź się jednym i drugim i zobacz co będzie bardziej podchodzić.
Kawasaki ninja polecam z mojej strony.
Osobiście odradzam jedynie zakup jakiegoś typowego super sporta typu r6 czy cb600rr z uwagi na nędzną charakterystykę silnika i wymagającą pozycję za kierownicą. Jak już chcesz coś w tym stylu
PLUSY
+Ma wystarczająco mocy aby jeździć bez problemu po autostradach i ekspresówkach.
+SPALANIE na zbliżonym poziomie co 125.
+Dobra osłona butów i spodni przed deszczem i od kałuż oraz mokrego asfaltu.
+Możesz przewieźć nim nawet telewizor 40cali gdyż niema przekroku ma
źródło: 7a6948c7-2a31-42eb-9689-c2be21e75452-1_all_16483
PobierzJa zaczalem od Yamahy FZ6, passat wsrod motocykli, na dokladnie takie same wymagania - wtrysk, zeby jezdzic do pracy i jakies wypady w weekend. Fajny na start, bo ma w sumie cos z wszystkiego
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@planarize: Przy Skuterze 400 i NC750? xD Jak to śmiało leci 160 to jak miałby być zawalidrogą? xD Na takich drogach nawet 250 sobie radzi.
@Zielony34: O tym nie wiem że ze strony jakiejs redakcji, siedze na grupkach na FB z hondy i zdania sa takie, ze niektorzy gadaja ze nowe afryki potrafia zezrec litr na 1000, i ze i afryki, i hornety maja akcje serwisowe z tym zwiazane.