Aktywne Wpisy

lord-nihilus +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie marki perfum uważacie za przereklamowane, a które za niedocenione?
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique

A redaktur to pewnie dokłada do interesu
#konfitura
źródło: obraz
PobierzJa tam konfiturze życzę aby
Równie dobrze, ten sam argument mogłyby zastosować osoby, którym się stawia zarzuty w tym programie.
"Może i zdefraudowałem 2 000 000 zł ale prowadzący program PwP na tym zarabia.
źródło: zlodzieje-ty-rychu-zobacz-koles-ma-zlote-sztucce-dorobil-sie-zlodziej
PobierzUwielbiam też co całe "egzekwowanie" ヽ(☼ᨓ☼)ノ
@nocne_zwidy: A ja żeby zarabiał na tym jak najmniej. Ale to będzie miejsce tylko jak debile nauczą się, że chodnik to nie droga czy parking
@Wycu91: a niech się pali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@baal80: to jest narracja po znajomości pod procesy sądowe celebrytów. To jest jedyne, co może być na niekorzyść konfitury w procesie cywilnym - że robi to dla pieniędzy.
To tak jak w głośnym procesie, który wytoczył Dubiel Wardędze. Tam też prawnicy Dubiela robili wszystko, żeby narzucić narrację, że Wardęga całą aferę pedo na YouTube nagłośnił dla pieniędzy i