Aktywne Wpisy
bulba1605 +762
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +27
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Dzięki
Rzeczywistości prześcignęła
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to kogoś obchodzi w ogóle zdanie młodych mężczyzn w Polsce?
@lord-nihilus: @1-1-1-1: Dla mnie najśmieszniejsze jest to, że jako ref podaje się dziewczyny, studentki IV roku PRAWA - czyli czegoś, co działa wybitnie na płaszczyźnie lokalnej i wymiana studentów w tym obszarze kompletnie nie ma sensu :)
@projektant_doktorant: Tez tak myslalem ale pozniej okazalo sie ze jest prawo miedzynarodowe, prawo europejskie, prawo podatkowe, prawo bankowe. Jest duzo miedzynarodowych komponentow prawa ktore nie zamykaja kogos w swoim kraju.