Aktywne Wpisy

simpiara +29
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

Kejran +118
Lepiej późno niż wcale jak to mówią, po niemal 6 latach od zakupu czas się wkońcu wziąć za blacharkę prestiżowego gruza. Przez ten czas wiele się nie zmieniło, może i Airmatic opadł, ale za to nie odpala( ͡° ʖ̯ ͡°)
#prestizowygruz #samochody #motoryzacja
#prestizowygruz #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_7603
Pobierz

@Lolien1 – Ty je zgłaszałeś. Daj znać, czy faktycznie udało się je wyeliminować, czy tylko zamaskować nowymi. ;)
Oto co nowego:
🎨 WIZUALIA
- Color Correction Objektów: Ujednoliciłem kolorystykę. Wrogowie, przeszkody i znajdźki w końcu nadają na tych samych falach, więc grafiki z różnych parafii przestały się ze sobą gryźć. Jest bardziej spójnie niż było.
- Odświeżony mobek "Szkeletal": Nasz tytułowy celebryta dostał nową grafikę i animacje. Dalej jest martwy, ale przynajmniej wygląda nieco świeżej.
- Animacje: Przyspieszyłem ruch niektórych wrogów, żeby mniej "płynęli" po mapie. Czy dalej wygląda to nieco lipnie? Owszem. Ale na razie tak zostanie, musimy z tym żyć.
🐛 FIXY
- Ziemniaczki teoretycznie przestały formować związki zawodowe i nie powinny już blokować się w jednej linii, zwłaszcza w late game.
- Powidoki: fale uderzeniowe, ziemniaki i LudoBoxy nie powinny już zostawiać po sobie duchów na mapie. No ale zobaczymy
- Naprawiłem też kilka innych pierdół, o których nie warto nawet wspominać, bo i tak nikt nie zauważy.
Poczyniłem też kolejne kroki w stronę zbióreczki, żebyście mogli zaklepać klucze na Steam, zanim to wszystko wybuchnie. Obecnie czekam praktycznie już tylko weryfikację, więc kiedy to faktycznie ruszy? Kij go wie. Procedury są nieubłagane. Może na dniach, może na tygodniach. A w międzyczasie powoli sobie będę jeszcze coś przy tym dłubał... Może.
Do ogrania póki co na: https://wypok.itch.io/szkeletal
#szkeletal #skeletal #bekazludologuff #kiszak #gry #gryzadarmo #gamedev
źródło: aktualizacja_color_correction
Pobierz"No dobra wicu, a jakieś konkrety?" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To będzie steamowy hit indie 2026.
@miloszy - pisalem do niego jak wychodziła pierwsza wersja na itch.io, także wie o gierce, ale pisał że ma wtedy za dużo na głowie. Przypomnę się może jak już giereczka wystartuje zbiórka albo będzie już na steam
@Mistrzwstrzemiezliwosci: mam gdzieś
@Luck_89:
Pozdro
Obecnie pracuję nad jako tako stabilnością i tym by również jako tako gra wyglądała. Później się będzie myśleć nad dodatkami oraz większą jeszcze optymalizacją, bo jest kilka punktów które jeszcze kwiczą.
Zrobiłeś super
Pzodro i miłego!