Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +191
Waga zmierzona i wychodzi , że ubyło 11,55 kg chłopa od 5 maja kiedy było ważone wcześniej . Coraz @mniejmniejest
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_62D348C6-D9B7-4BAB-9804-A03809F62AE9-9674-00000A002BD6593A
Pobierz
UmbertoDalleMontagne +536
Jak tam, wyspani? Pan #lekarz100k też spał całkiem twardym snem przez ostatnie 8h ale przynajmniej zarobił te 10k złotych będąc w tym czasie na dyżurze. Dobrego dnia!

Właściwie to skąd taki hejt na #zwiazki na tagu? Ja wiem że pokolenie boomerów to były związki z przypadku a w mediach widzimy tylko te ciemną stronę ale tak patrząc po swoich rówieśnikach to raczej nikt nie narzeka a mam wrażenie że tu wielu widzi związki jako ciągłą walkę albo animator czasu wolnego dla kobiety. No nie wiem panowie, bo w praktyce chyba coś innego widzę i typy normalnie spędzają czas ze swoimi partnerkami, grają ze sobą, oglądają seriale, wrzucają story jak jeżdżą na wycieczki to chyba gdyby się nie dogadywali albo było coś nie tak to by przecież tego nie robili?
#przegryw #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: A ja patrząc po swoich rówieśnikach wokół siebie i nie tylko rówieśnikach to właśnie każdy narzeka. Pozdrawiam.
@mirko_anonim: oprócz oczywistego shitpostingu to nie ma żadnego hejtu na zwiazki. jest hejt na bycie wykorzystywanym w związku, a że obecnie są niestety straszne nierówności między płciami, to jest jak jest.
zdziwiłbyś się.