To fakt, przez 8 lat PiS nie stworzył z nikim nie licząc Orbana żadnej bliższej relacji. Bo to co mają z trampem to wasalstwo.
@badreligion66: Przecież tak działa prawica - szczególnie alt right typu konfederuski braunsteina. Wszyscy się na siebie zamykają, bo my jesteśmy najważniejsi. Make MY COUNTRY great again. Brakuje jeszcze prymitywnych wojen w Europie. Wytykanie tematów sprzed 80 lat i bić się na granicach dookoła. Zamiast zrozumieć, że
@galicjanin: KO nie umie w politykę wewnętrzną i zawarło stabilną koalicję rządową na całą kadencję z 3 innymi partiami. PiS umie i jedyną koalicję jaką stworzyli to 20 lat temu z Lepperem i Giertychem. Przetrwała 2 lata, po czym wszyscy członkowie zaczęli się obrażać i oskarżać o wszystko xD
@galicjanin: KO umie ale nie chcę. Zauważ że nikt z polityków za nic nie odpowiada. Nikt w więzieniu nie siedzi, nikt wyroku nie ma. Nikt nie ściga Jarosława K. za to że dał łapówkę. Jest nawet nagranie. I co? I nic. Ani PiS Tuska nie ruszył ani Tusk PiSu nie da tknąć.
@badreligion66: z Orbanem też nie stworzyli xD wielki przyjaciel od V4 blokował kilka miliardów dla Polski za pomoc Ukrainie a nawet jak głosowali za drugą kadencja Tuska jako cesarza europy to Węgry były za xD
Panowie, termin porodu na 29 czerwiec, dawno nie piłem, chciałem dziś się trochę rozerwać przed kompem. Jak myślicie, to bardzo ryzykowne, że żona zacznie nagle rodzic? to nasze pierwsze dziecko ( ͡°ᴥ͡°) #dzieci #porod #zwiazki #ciaza
źródło: 1000044210
Pobierz@badreligion66: przy czym orban przy każdej możliwej okazji pis dymał kiedy tylko było mu to na rękę.
Chociażby to słynne 27:1 - wtedy węgry też zagłosowały przeciwko.
@badreligion66: Przecież tak działa prawica - szczególnie alt right typu konfederuski braunsteina. Wszyscy się na siebie zamykają, bo my jesteśmy najważniejsi. Make MY COUNTRY great again. Brakuje jeszcze prymitywnych wojen w Europie. Wytykanie tematów sprzed 80 lat i bić się na granicach dookoła. Zamiast zrozumieć, że
@galicjanin: raczej w komunikację i walkę na tiktokach i twitterach