Aktywne Wpisy

Mr_InC0gnit0 +363
Mieszkańcy #krakow macie na ten moment jedyną oraz realną szansę na pozbycie się pasożytów z organizmu. Nie zawiedźcie nas, dajcie z siebie 100% Te #referendum oraz wynik przełoży się na to, że ludzie w końcu będą mogli uwierzyć, że w kupie siła. A nie jak to mawiał pewien patopolityk "To ch…j, d…a i kamieni kupa"
Kaspii +170
#latwogang
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle

Dziekuje panie grubasku za dzisiaj, bylo ponad 8k na minusie max, dziekujr ze wyszlo tylko -2k, Wydoroslalem, wybawiłem sie, czas na ETF.
Nie tykam tego wiecej, raz zarobisz 100, kolejne 5 razy po 50, a na końcu stracisz 5k... Ament
Przynajmniej nie ten czas na granie jak małpa za sterami
#gielda
źródło: temp_file6270673721339836680
Pobierzźródło: temp_file9185973764034336957
Pobierz@IlikeTrains: bez różnicy ¯\(ツ)/¯
@makolem: h----d jest łatwiejszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FueGo: przeciez to jest najlepszy czas na granie, im wieksza zmiennosc tym wieksze potencjalne zyski (i straty xD). Tylko trzeba umieć grać
ja nie umiem, wole akcje i buy and hold