Aktywne Wpisy

thorgoth +86
Mężczyzna w klapkach twierdzący że jest Jezusem zaczepiał pasażerów poznańskiego tramwaju, kilkoro z nich uderzył "z liścia". Interweniowała motornicza, próbując wyrzucić jegomościa z tramwaju.
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne

arturooo000 +60
#gielda LOL, Polacy tylko 3-5% swoich oszczędności (gotówki) lokują na giełdzie. Okolo 73% leży sobie na kontach albo lokatach XD.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.

Jak zaczynałem kiedyś przygodę z kwadratami, moim celem był duży kwadrat 25x25 oraz zaliczenie wszystkich kwadratów w swoim powiecie. Ten pierwszy cel zaliczyłem w zeszły czwartek, dzisiaj dopełniłem dzieła zdobywając ostatnie fragmenty na wschodnich rubieżach powiatu - zdążyłem w ostatniej chwili, 3 dni przed wyprowadzką ( ͡º ͜ʖ͡º)
S: 1157 (+21)
Y: 825 (+21)
Ü: 25x25 (-)
#rowerowyrownik #kwadraty
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_7176
Pobierzźródło: IMG_7172
Pobierzźródło: Bez tytułu
Pobierz