Wpis z mikrobloga

Zaczynam cykl zabawy w analityka kryptowalut. Na pierwszy rzut leci Energycoin, notowany na bittrex. Wczoraj fontas rzucił na twitterze obwieszczenie być może już była pompa, ale dzisiaj przez cały dzień zaobserwowałem cykliczność, wzrost, potem aski i zbicie przedział 200-170 sat. i znowu wzrost do 200 i powtórka. Wydaje mi się że akumuluje coiny i niebawem możemy zobaczyć wyższy poziom. Chłodno zakładając 400 sat.

#energycoin #kryptowaluty
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@choleryk: Bitcoin w zawieszeniu :) Trend boczny w oczekiwaniu na silniejszy bodziec pozytywny/negatywny. Dogecoin znudził się publice + negatywne informacje. Afera 500 milionów dogecoinów sprzedawanych regularnie przez hakerów/hakera.
  • Odpowiedz
@choleryk: Wolong który stał za napompowaniem kursu dogecoina opisał cały mechanizm jak tego dokonał :) Nie mniej dogecoin sporo wniósł, zbiórka na wyścigi nascar to niezłe przedwzsięziecie. Nie skreślałbym tej waluty. Po prostu tamta cena była wygórowana, chociaż jak znowu zacznie się hype to tamta cena może być zbyt niska w stosunku do nowej pompy. To są kryptowaluty tu wiele jest możliwe zważywszy że aby napompować kurs wiele nie trzeba
  • Odpowiedz
@StayOut: poczekałbym na wyklarowanie się sytuacji :) Tzn czy zdominuje nas trend spadkowy wywołany negatywnymi informacjami czy będziemy mieli nowy boom. Wcale nie trzeba wskakiwać w inwestycje w okresienie trendu bocznego gdy sygnał będzie mocny wystarczy czasu aby wskoczyć i zarobić porządne pieniądze.
  • Odpowiedz
@choleryk: Nie wiem skąd tyle negatywnych emocji. Doge jako jedna z nielicznych kryptowalut dała zarobić sporej rzeszy ludzi, stracili najprawdopodobniej tylko zagorzali fani, którzy nie rozumieli, że żartobliwa waluta z pieskiem to tylko etap rewolucji, która dzieje się miedzy innymi na Twoich oczach. Bitcoin ciągle rośnie w siłe, cena w odniesieniu do innych walut to nie wyznacznik jego popularności. Od niedawna w Silesia City Center (Katowice) stoi bitomat w którym
  • Odpowiedz