Wpis z mikrobloga

Tl;dr @chybaDapi czyli organizator #wykopaka wręczył mi prezent osobiście! :D

Mamy wygranego w kilku konkurencjach w tegorocznej wykopace:
1. Największy prezent – dwa konkretne ładnie opakowane kartony, które nie mieściły się w paczkomacie,
2. Najhojniejszy Mikołaj całej edycji,
3. Najodważniejszy Mikołaj – przyjął zaproszenie do mojego domu na herbatę,
4. Najbardziej dopasowana #wykopaka edycji! :D

Otóż co dostałem w tej wspaniałej paczce:
1. WERTYKULATOR elektryczny dla mojego mikroskopijnego trawniczka (jestem trochę skrzywiony jeśli chodzi o trawnik i dbam o niego bardziej, niż o cokolwiek innego XD). Nie miałem wertykulatora a to super prezent idealny prezent. Niestety, przetestuję go dopiero wiosną, choć korci… :D
2. Nóż do pizzy! Zacząłem się bawić w pizzaiolo z piecykiem elektrycznym na pizzę. No i brakowało mi odpowiedniego noża – zazwyczaj robiłem to kuchennym, ale gdy pizza ma temp. 400 st. C, to robiło się trochę ciężko! :D
3. Zabawka ze sznurkiem dla mojego psiura – od razu przystąpiła do zabawy i „memlania” :D
4. Fura słodyczy! Nie lubię jedynie anyżowych słodyczy, pozostałe wszystkie lubię więc będzie do jedzone :D Taki zapas to świąt na pewno wystarczy i nie będę podjadał mojemu odbiorcy! :D

Bardzo dziękuję @chybaDapi ! Po pierwsze za prezent i odwiedziny, po drugie za organizację od kilku lat wykopaki!
Swoją drogą, chciałbym stwierdzić z pełnym przekonaniem, że mój Mikołaj - @chybaDapi – jest przesympatyczną osobą!

Psiur na zdjęciu dla przyciągnięcia uwagi! :D

#pokapake
MrFruu - Tl;dr @chybaDapi czyli organizator #wykopaka wręczył mi prezent osobiście! :...

źródło: temp_file2758184718010458050

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrFruu: Tak jest, potwierdzam, @chybaDapi to jest szef i robi paki jak dla prezydenta. ()

Niestety, przetestuję go dopiero wiosną, choć korci… :D

@MrFruu: Może sprawdzić się go da na dywanie z długim włosem? ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz
@MrFruu: Bardzo się cieszę, że "największy prezent" nie okazał się największym rozczarowaniem. Czekam na wiosenną relację z wertykulowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dziękuję za zaproszenie, herbatkę i rozmowę przy której czas minął dużo szybciej, niż się spodziewałem. ()
  • Odpowiedz