Aktywne Wpisy
donalejd 0
Ktoś tu wczoraj pytał czy warto się bawić tradingiem na giełdzie przy dużych zarobkach, a ja mam inny przypadek: w połowie przyszłego roku chciałabym kupić mieszkanie, mam uzbierane więcej niż połowę + rodzina da mi jakieś wsparcie. Gdzie najlepiej trzymać te pieniądze teraz żeby bardzo nie traciły na inflacji? Rozumiem, że od giełdy trzymać się z daleka?
#finanse #gielda #nieruchomosci
#finanse #gielda #nieruchomosci
spucha +270

źródło: 1000004853
Pobierzźródło: temp_file7991531822339680197
PobierzMleczko łaciate herbatka liptonik no proszę proszę, jajeczka też pewnie jakieś kraftowe dzień dobry panie prezesie
Za pierwszym razem nie dojrzałem i jeszcze kawa rozpuszczalna nescafe(╯°□°)╯︵ ┻━┻
To i pewnie parówki cielęce a ryż dla zmyłki
Wszystko poniżej to wegetacja.
Czyli na dzisiejsze czasy budżet domowy 15k i trzeba doliczyć z 2k za każdego bąbelka. Chyba że masz już spadkowe mieszkanie/dom w fajnym stanie to można odjąć z 6k na miesiac.
oto wyliczenia moje
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-23 071902
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@nie_umiem_inwestowac: Przecież 3.2% jest tańsze. Mleko 0.5%, 1.5% itd jest droższe bo jest poddawane dłuższej obróbce odtłuszczania
@nie_umiem_inwestowac: Specjalnie dla Ciebie się napracowałem. Sklep spożywczy w którym kupuje:
źródło: mlieko dla wykopka
PobierzSypie głowę popiołem Mirek
źródło: Parowki-wedzone-z-kurczat-Swiat-Drobiu
Pobierz@niebadzogrem: Można wegetować mając pieniądze jak ja, ci debile nawet tego nie sprawdzają #depresja