Aktywne Wpisy

congobongo +22
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

Eldoka123322 +6
#bieganie #sport #padel #polska
Czy mi sie wydaje czy bieganie i padel stało sie nagle popularne? Pół instagrama ludzi w przedziale 35-27 z------e fotkami z jakiś półmaratonów i innego gowna. Oczywiście szybkie okulary, screen z stravy. Jak pobiegniecie i nie wrzucicie tych wypocin na instagrama to coś się wam wydarzy? Wkrótce popularność minie i siądziecie na p-----e.
Czy mi sie wydaje czy bieganie i padel stało sie nagle popularne? Pół instagrama ludzi w przedziale 35-27 z------e fotkami z jakiś półmaratonów i innego gowna. Oczywiście szybkie okulary, screen z stravy. Jak pobiegniecie i nie wrzucicie tych wypocin na instagrama to coś się wam wydarzy? Wkrótce popularność minie i siądziecie na p-----e.

Cały tydzień nic, to zdecydowałem się na nieco więcej km. Zabrakło tylko 2 km (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Jechałem bardzo powoli, żeby oszczędzać siły i ta taktyka wydaje się być dobra, nie czułem aż takiego zmęczenia jak przyjechałem do domu, co zwykle. Na początku okropnie wiało mi w twarz, wracało się nieco lepiej.
Jestem zadowolony, w marcu zrobiłem sporo km, jak na mnie.
P.S. : kilka kwadratów zdobyte (。◕‿‿◕。)
#rowerowyrownik #szosa #bory #borytucholskie #rower #podroze
Skrypt | Statystyki
źródło: faed7370-f764-416c-8595-d367253d3632
Pobierzźródło: 60258c1a-7d99-408a-9ba2-2d6af986f68c
Pobierzźródło: 605433fc-7fad-4bd6-9743-4f8adcbe49fb
Pobierzźródło: 729e5648-d4af-42c3-adfa-c9faf1f3f5e9
Pobierz