Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: idz śmiało. Moze ci to pomoc sie otworzyć zapoznać z kobietą i pobzykqsz a jak i tak masz 30 lat i zero doświadczenia to nic sie nue zmieni jak nie spróbujesz wiec czemu nie. A co w tym obrzydliwego to nie wiem i czemu miałbyś sie rozczarować i brzydzić samym soba
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: z 10 lat temu, jak miałem już 30 lat, to też myślałem o tym. Też byłem (i wciąż jestem) nieśmiały. Obecnie już po czterdziestce i dalej nic. Także jak znajdziesz w sobie odpowiednio duże pokłady odwagi to idź, żebyś nie skończył jak ja.
Chociaż na początek może masaż nuru? Na czymś takim byłem kilka razy, choć też sporo czasu minęło, zanim się odważyłem. Fajna sprawa, dwa razy byłem u
  • Odpowiedz
@Mezomorfix: No nie dogadamy sie. Jak mówię to że ma 30 lat i jest nieśmiały nie znaczy że nadaje sie na oddzial różne sa przypadki. A tak jak mówię sam mialem podobna sytuację tylko nie w wieku 30 lat i mi to bardzo duzo dało i pomogło. Jak ktos siedzi w domu i nie wychodzi z niego to moze miec problem z rozmową z ludzmi. Wiec samo wyjście do sklepu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: najpierw idź na nuru, jeśli jesteś taki nieśmiały to z diva będzie ciężko bo one zwykle są wyrachowane i nie ma miejsca na takie sobie dotykanie. Weź Nuru z masażem wzajemnym, najpierw laska cię wypiesci a później ty ją. Zwykle na nuru nie ma sexu ale można znaleźć taką u której jednak zakończy się stosunkiem. Chociaż najpierw zacznij od zwykłego, później od takiej gdzie będzie na kojec s-x i
  • Odpowiedz