Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mik-jj: w pewnym sensie to ci bogacze mają przeyebane bo ogromne ryzyko że ktoś zastawił pułapkę pod jaki szantażyk a zwyklak noname rucha sobie 15tki i wywalone. Jeszcze parę lat temu na badoo czy tinderze dało sie znaleźć licealistkę łasą na kilka stówek. Teraz pewnie też tylko w innych miejscach i drożej.
  • Odpowiedz
@mik-jj: Cały okres szkolny byłem incelem, który nawet za reke nie trzymał. Mój pierwszy raz miałem w wieku 22 lat. Teraz mam 26, 8 dziewczyn w sumie zaliczone, 2 związki- jeden 11 msc. drugi 2 msc. W obu związkach robiłem swoje dziewczyny jak i kiedy chciałem i to bez gumy
  • Odpowiedz
Czy w Warszawie są jakieś divy 18-19. Bo Śląsk same 30+...

@mik-jj: diwy to nie wiem ale wiem, że w Warszawie jest więcej kobiety niż mężczyzn. I to młodych.
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@osetnik: To w każdym mieście ponad 200 tysięcy... U mnie też.
A słyszałeś, że 50 procent w Wawie to już gospodarstwa jednoosobowe?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@elo_kebab: ty idź po podręcznik i poczytaj stosunek heteroseksualny pojedynczy z osobą z HIV prawdopodobieństwa zakażenia 1 do 2500

The per-act probability of HIV transmission varies widely based on the route of exposure
and insertive vaginal intercourse the lowest 0.04%

gościu jakie jest prawdopodobieństwo że ty 1200 zaliczysz żeby mieć
  • Odpowiedz
@mik-jj: piorun zabija 1 na 10000 osób ale jednak trzeba być debilem żeby stać pod drzewem albo trzymać się czegoś metalowego

aids może i jest rzadki ale trzeba być debilem żeby chodzić na c00rvy gdzie szansa jest 100x większa niz ONS z jakąś laską z tinderka
  • Odpowiedz