Aktywne Wpisy

Soothsayer +42

PurpleHaze +2
#wroclaw
Trochę prywaty.
Rodzina chce się pozbyć, sprzedać ogródek działkowy na ROD osobowice.
Próbowałem dodać ogłoszenie na olx, płatne 300zl O_o
Trochę prywaty.
Rodzina chce się pozbyć, sprzedać ogródek działkowy na ROD osobowice.
Próbowałem dodać ogłoszenie na olx, płatne 300zl O_o

Wykopki, sytuacja wygląda tak, że mam kolegę który ma dziewczynę, dobrze ich znam. Ta jego dziewczyna ma z kolei przyjaciółkę, która szuka towarzysza na jakiś tam bal z okazji zakończenia studiów. Wyszło tak, że nagadali jej, że ja jestem wolny i może byłbym chętny( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz ona się nakręciła na mnie, napisała do mnie czy byłbym chętny itp, może byśmy gdzieś wyszli pogadać.. Trochę mi się nie podoba ta sytuacja, bo po pierwsze nie lubię tańczyć i zapewne cały ten bal bym gdzieś przesiedział przy stole, a po drugie nie podoba mi się, że oni dobrze się znają, zaraz byłyby zapewne jakieś komentarze na mój temat itp Wiecie o co mi chodzi, jestem bardziej takim typem osoby incognito. No i nie wiem co zrobić teraz, jakieś rady dla mirka? Poszlibyście z nią na moim miejscu czy raczej odmówić?
#rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #przemyslenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Idź, pogadajcie i się zobaczy. Nie masz nic specjalnie do stracenia, najwyżej odmówisz i tyle. Generalnie zawsze lepiej mieć wybór niż go nie mieć.
@mirko_anonim: no nie wiemy
Podoba ci się ta dziewczyna, fajna jest?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: ogolic j---a, posprzątac w domu, zmienić pościel,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰