Aktywne Wpisy

moll +303
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +215
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Serio tak jest że jak ktoś 40+ w IT itp to wywalają z pracy - stanowisk na rzecz młodego pajeta itp? Pytam tylko dlatego że ostnio był taki wpis sugerujący że starszych nawet zaprawionych w temacie zamieniają na młodszych, czy to jest prawda?
Ja nie mam wykształcenia i nie pracuje w it ale powiem wam że jak miałem 16-20 lat to mogłem grać miesiącami - latami w gry online i nic mi nie było, a teraz jak sobie robię maraton w jakąś gre online np 3-5 miesięcy to czuje się jak wrak człowieka, ze względu na to że stary jestem i już przy kompie nie potrafię wysiedzieć tyle co kiedyś, komputer strasznie potrafi zmęczyć, może to o to chodzi.
IT to obszar, w którym nie można na zbyt długo stanąć w miejscu. Jeśli masz 40+ i nie nadążasz za tym czego oczekuje dzisiejszy biznes i Twoje bezpośrednie otoczenie to szansa
Ale trzrba byc frajerem zeby studiować informatykę w 2k25
Prawda jest taka, że taki 30-latek dopiero co ma małe gówniaki, kredyt na 30 lat, leasingi itd to idealny niewolnik, bo jego mózg jest w primie, wydaje mu sie że zwojuje świat, zrobi kariere, będzie z---------ł, robił nadgodizny, dokształcał się
40-latek? Stawia na work life balance, relacje rodzine, praca 8h i do domu. W dodatku przez 15+ lat expa musisz
źle to o tobie raczej świadczy skoro to twój guru
ile mam jeszcze k---a czekać