Aktywne Wpisy

Codon +137
#gielda #portfelgrubasa nowe ATH w USD, Nvidie wywaliło poza ekran top zysków, co tu się odwala to ja już nie mam pojęcia.
Mój nowy piesek to straszny żarłok, ale z portfelem ostatnio nawet nie ma szans.
Trochę się obawiam, że powoli wchodzimy w przegrzanie hossy i pewnie najpierw zobaczę 1.5M, niż 2M, ale pozostaję optymistą.
Mój nowy piesek to straszny żarłok, ale z portfelem ostatnio nawet nie ma szans.
Trochę się obawiam, że powoli wchodzimy w przegrzanie hossy i pewnie najpierw zobaczę 1.5M, niż 2M, ale pozostaję optymistą.
źródło: IMG_0156
Pobierz
RiverStar +5

Wjeżdża informacja o wojnie/pandemii/krachu/pozwie, ulica sra w gacie i wyprzedaje wszystko z potężnym minusem, a wystarczy po prostu wejść na pełnej k*rwie z gotówką i zgarnąć to od spanikowanych leszczy. Dzień, dwa, tydzień później emocje opadają, jest odbicie i elo, łatwe kilkanaście/kilkadziesiąt procent na koncie.
Szczerze? Ten dzban, który wymyślił powiedzenie "nie łap spadających noży”, to był chyba jakiś debil, albo naganiacz, który chciał, żebyście pakowali się w aktywa na samej górce (żeby miał komu zrzucić swoje bagi). Jak nie łapiesz noży podczas paniki, to kiedy chcesz kupować? Jak już wszystko urosło i w TVN mówią o hossie? XD
Tylko kupowanie krwi na ulicy. Kto się boi, ten nie pije szampana.
#gielda