Aktywne Wpisy

PtactwaWiele +917
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

Pytanie do nieśmiałych #niebieskiepaski
Czy chcielibyście, żeby zagadała do was kobieta, czy odebralibyście to jako przejaw desperacji?
#logikaniebieskichpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Wolne różowe to tylko te, które czekają aż on zagada, ale nie robią nic w kierunku, żeby wiedział, że ma to zrobić.
Aha i warto przypomnieć przy okazji: to kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze.
Chcesz do kogoś zagadać, gadasz. Płeć bez znaczenia. Nie ma nic nienormalnego w odezwaniu się, dopóki nie zaczniesz przeginać i czegoś nie odwalisz. Propozycja kawy / piwa / treningu czy co tam w twoim środowisku akurat się stosuje nikogo nie zdziwi. Jak będziesz
Jeśli głośna ekipa obcych lasek zagada "czy chcę dziewczynę, bo tu koleżanka chętna", to uznam, że sobie robią jaja.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰