Wpis z mikrobloga

Zdjęcie przedstawia zbombardowany teatr w Mariupolu przed którym widnieje napis "dzieci"
Wedle szacunków w ataku mogło zginąć nawet 600 cywilów z czego większość, to właśnie dzieci.
A to tylko jedno z wielu przykładów tego czym k.acapy są i co mają do zaoferowania światu.

#ukraina #rosja #wojna #historiajednejfotografii
NotourMATT - Zdjęcie przedstawia zbombardowany teatr w Mariupolu przed którym widniej...

źródło: image

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NotourMATT: ten teatr mnie gdzieś najbardziej poruszył jaką ruską k---ą trzeba być żeby nie pozwolić na ewakuacę, ścierwem żeby takie coś zrobić ale w sumie to ścierwo więc Ziobro zaskoczenia
  • Odpowiedz
@PietroPawlo: problem w tym, że nie wiesz czy to w ogóle prawda jest, jedyne co widzimy to zrujnowany budynek z napisem Dzieci, przynajmniej ja nic więcej o tych wydarzeniach nie wiem, jeśli ktoś ma twarde dowody że tam zgineło 600 cywili w tym głównie dzieci to chętnie posłucham

p.s i żeby nie było że bronie ruskiego ścierwa, po prostu wiem że obie strony mają swoje kanały propagandy i walczą o
  • Odpowiedz
@grabsoon3891: Jedyny film jaki posiadam to ten z pierwszego wejścia rusków na teren zgliszczy. W 2 minucie spogląda na schody do piwnicy i mówi, "zapach trupów jest". Mi to definitywnie wystarcza do wyrobienia sobie opinii.
QoTheGreat - @grabsoon3891: Jedyny film jaki posiadam to ten z pierwszego wejścia rus...
  • Odpowiedz