Aktywne Wpisy

sha128 0
dlaczego przesiedliście się z linuxa/windowsa na macos?
pytanie szczególnie do osób technicznych. Coraz częściej marzę o tym żeby komputer mi po prostu działał. Często chciałbym po prostu móc pracować na laptopie - a nie doprowadzać tego laptopa do stanu żeby nadawał się do pracy. O macbookach słyszałem tylko 2 rzeczy - że na nich wszystko działa i są drogie.
nie chodzi mi o takie błache powody dlaczego przeszliście na macos jak: jestem fanboyem, cała
pytanie szczególnie do osób technicznych. Coraz częściej marzę o tym żeby komputer mi po prostu działał. Często chciałbym po prostu móc pracować na laptopie - a nie doprowadzać tego laptopa do stanu żeby nadawał się do pracy. O macbookach słyszałem tylko 2 rzeczy - że na nich wszystko działa i są drogie.
nie chodzi mi o takie błache powody dlaczego przeszliście na macos jak: jestem fanboyem, cała
źródło: hq720
Pobierz
uncle_freddie +184

Mireczki, przymierzam się do zakupu wielu mebli z zamówioną usługą wniesienia do mieszkania i montażu.
Myślę nad następującymi markami: Ikea vs BRW vs Mirjan vs Vox vs Sigma vs Halmar.
Którą/które z nich wybrać? A może szukać innej? Mogę kupić meble nieco droższe niż te z Ikei, ale nie z górnej półki. Zależy mi na eleganckiej, minimalistycznej stylistyce, wygodzie, trwałości, a także - co kluczowe! - na braku zapachu (lotnych związków chemicznych) i na nietoksyczności.
Z góry piękne dzięki!
#pytanie #meble #mieszkanie #mieszkania #ikea #brw #blackredwhite #mirjan #mirjan24 #vox #sigma #halmar #remont #remonujzwykopem #urzadzajzwykopem #wnetrza #meblarstwo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: small-business-young-woman-furniture-workshop-background_35752-11380
Pobierz