Aktywne Wpisy

pearl_jamik +24
Byłem kiedyś fanem motoryzacji, tata pokazał mi swojo kolekcje gum turbo z fajnymi brykami. Jarałem się. Były auta fajne, z charakterem. Różne.
A teraz co jest:
1. SUVostwo
2. CROSStrekokstwo
3. ELEKTROsamochodoza,
4. TABLEToza
A teraz co jest:
1. SUVostwo
2. CROSStrekokstwo
3. ELEKTROsamochodoza,
4. TABLEToza
źródło: z12043282Q,Guma-Turbo
PobierzZalozmy ze wzieliscie dluzszy urlop w korpo. W polowie urlopu ktos pisze do was czy nie lognelibyscie sie i ogarneli cos co zajmie 1-2h ?Przed urlopem robiliscie nadgodziny jednoczesnie dostajac opierdziel za to ze cos jest niedokonczone mimo ze termin nie byl realny.
To jest drobne ulepszenie, cos bez czego firma sie nie zawali a i mozna to zlecic komus innemu (ale ta druga osoba nie chce tego zrobic bo to moje
To jest drobne ulepszenie, cos bez czego firma sie nie zawali a i mozna to zlecic komus innemu (ale ta druga osoba nie chce tego zrobic bo to moje
Zrobilibyscie zadanie na urlopie?
- Tak 5.3% (10)
- Nie 83.1% (157)
- To zalezy 11.6% (22)

mirror: https://dubz.link/c/1b0eab
cieciowi załączył się brudny harry
@trebeter: 2021 rok. Dziś to by pewnie medal dostał
@trebeter: jest gdzieś wyrok? W sumie ten z samochodu wyglądał jakby miał go zaraz rozjechac, więc dziwne ze w USA dostał dożywocie
@mvmxks: Jakby chciał odjechać z parkingu i każdorazowo wykręcał. Anyways okazuje się, że nawet w USA nie masz prawa kogoś zastrzelić tylko dlatego, że nie chciał spełnić twojej woli, a przynamniej kiedyś nie można było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dostal dozywocie i mozliwosc zwolnienia warunkowego po 25latach
kolo to Logan Gimbel
Patroluje market a ubrany jak specjals.
@wstanczyk: tuż przed strzałem w 0:22 chyba skręcił i ruszył w stronę tego ochroniarza
W 0:30 tez miał kola skręcone w jego stronę
Dla mnie wygląda jakby jednak chciał go rozjechac
@wstanczyk: ciężko się nie zgodzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@trebeter: Debil. Gdyby był z ICE to by jeszcze medal dostał.