W sumie ten z samochodu wyglądał jakby miał go zaraz rozjecha
@mvmxks: Jakby chciał odjechać z parkingu i każdorazowo wykręcał. Anyways okazuje się, że nawet w USA nie masz prawa kogoś zastrzelić tylko dlatego, że nie chciał spełnić twojej woli, a przynamniej kiedyś nie można było ( ͡°͜ʖ͡°)
@mvmxks: No cóż wydawać się może, ale najpierw próbuje ochroniarza wyminąć z prawej, a jak to się nie udaje, to próbował z lewej. Anyways, mam deja vu to znowu tłumacząc, ale wbrew pozorom skuteczniejszą strategią na uniknięcie potrącenia jest zejście z drogi ruchu pojazdu, a nie strzelanie do kierowcy, choć tępemu Amerykaninowi może być faktycznie ciężko wpaść na takie rozwiązanie, które wymaga ruchu, zamiast strzelania ( ͡°͜ʖ
mirror: https://dubz.link/c/1b0eab
cieciowi załączył się brudny harry
@trebeter: 2021 rok. Dziś to by pewnie medal dostał
@trebeter: jest gdzieś wyrok? W sumie ten z samochodu wyglądał jakby miał go zaraz rozjechac, więc dziwne ze w USA dostał dożywocie
@mvmxks: Jakby chciał odjechać z parkingu i każdorazowo wykręcał. Anyways okazuje się, że nawet w USA nie masz prawa kogoś zastrzelić tylko dlatego, że nie chciał spełnić twojej woli, a przynamniej kiedyś nie można było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dostal dozywocie i mozliwosc zwolnienia warunkowego po 25latach
kolo to Logan Gimbel
Patroluje market a ubrany jak specjals.
@wstanczyk: tuż przed strzałem w 0:22 chyba skręcił i ruszył w stronę tego ochroniarza
W 0:30 tez miał kola skręcone w jego stronę
Dla mnie wygląda jakby jednak chciał go rozjechac
@wstanczyk: ciężko się nie zgodzić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@trebeter: Debil. Gdyby był z ICE to by jeszcze medal dostał.