Wpis z mikrobloga

• 2
Czemu ludzi tak boli d--a, że ktoś jeździ elektrykiem? Tesla to szajs, prawda. Ale o gustach się nie dyskutuje. Kiedyś chciałem to auto, wszedłem do salonu i mi przeszło. I nie chodziło nawet o cenę. Szukałem czegoś innego. Mocy i niezawodności, na prąd. Tam tego nie widziałem. Ale jak ktoś chce płacić za markę i gadżety i dyskusyjny serwis, proszę bardzo, żaden problem.
  • Odpowiedz
  • 8
@eSUBA94: "Ciesze się, że jestem biedakiem, którego nie stać na elektryka".

@RandyBobandy: on jest biedny, ale biedny umysłowo

taki przeciętny dieslarz od lat dojeżdża trupy i wydaje całą kasę w ich remonty reanimacje i cofanie przebiegu, non stop podkłada karton bo olej kapie, i jedzie o kropelce narzekając na cały świat
- tak w realu, a co robi taki posadacz w internecie? przechwala się jak to ma V8 i jest pasjonatem
  • Odpowiedz
@saib75: Bo wykopki to takie same janusze jak koleś ze zdjęcia, brakuje im wyobraźni na to, że komuś może elektryk pasować, a jak głupi człowiek czegoś nie rozumie, to zaczyna z tym toczyć świętą wojnę. Ewentualnie racjonalizacja.
  • Odpowiedz
  • 4
@krytyk__wartosciujacy: ja ich wyzywam od biedy umysłowej i to nie tyczy się typowo elektryk vs spalina
bo oni nawet nie kupią sprawnej spaliny tylko zardzewiały trupy które nie przechodzą przeglądu, nie działają ABSy, mają łyse opony i nie sprawny układ kierowniczy
ONI KUPILI OKAZJE! u hanldarza
  • Odpowiedz
  • 4
Tesla jest powszchenie kojarzona z Muskiem, mi się z tym jako pierwsze skojarzyło.

@Kapiusek: mi się VW kojarzy z 2 wojną światową jak produkowali sprzęt dla 3 rzeszy
ja tesli nie kupiłem bo mam bana na twitterze i nie zamiezam jeździć teslą jak mam bana... kupiłem se riviana
  • Odpowiedz
"Ciesze się, że jestem biedakiem, którego nie stać na elektryka".

@RandyBobandy: Tesla z dopłatami kosztuje tyle ile Toyota RAV4 czy Skoda Superb, VW Passat. To nie są jakieś ogromne pieniądze za samochód.

Tesla kosztuje 175k, głupi Golf 120k.

A i pamiętaj o dopłatach dla elektryków
  • Odpowiedz
@RandyBobandy:

Ciesze się, że jestem biedakiem, którego nie stać na elektryka

Posiadacze Dacii Spring czy innego BYD wyzywający innych od biedaków xDDD śmiechłem.
Za parę lat elektryki pewnie będą miały sens, ale na ten moment to za darmo bym tego gówna nie chciał.
  • Odpowiedz