Aktywne Wpisy
xr38 0
Mam plan przeprowadzić się do Wrocławia, kupić tam mieszkanie. Na jakie dzielnice warto zwracać uwagę w budżecie ~15k/m2? Metrażowo celuje w 45-50m2. Da się cos sensownego kupić we Wrocławiu w tej cenie z rynku wtórnego, gotowego do zamieszkania? Jakie dzielnice polecacie, jakie odradzacie?
#wroclaw
#wroclaw

Panowie taka rozkminka mnie naszła w niedzielę jak mamy piłę motorową co nie to wiadomo że jak byś dołożył palca to by ci ucięło bo ostrza tam są na wierzchu i zaraz ci szarpnie jak trota i jeb.
Ale tak się zastanawiam czy przy szlifierce kątowej gdzie nie ma ostrzy na wierzchu a powierzchnia tarczy tnącej jest płaska i tępa czy w momencie dołożenia do niej palca to by się tylko ślizgała
Ale tak się zastanawiam czy przy szlifierce kątowej gdzie nie ma ostrzy na wierzchu a powierzchnia tarczy tnącej jest płaska i tępa czy w momencie dołożenia do niej palca to by się tylko ślizgała
źródło: 1000015448
PobierzZrobiła by ranę przy lekkim dołożeniu palca?
- Tak 91.1% (41)
- Nie 8.9% (4)

źródło: dieslarzzz
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: G0TwXi_W0AAjJCR
Pobierz@RandyBobandy: on jest biedny, ale biedny umysłowo
taki przeciętny dieslarz od lat dojeżdża trupy i wydaje całą kasę w ich remonty reanimacje i cofanie przebiegu, non stop podkłada karton bo olej kapie, i jedzie o kropelce narzekając na cały świat
- tak w realu, a co robi taki posadacz w internecie? przechwala się jak to ma V8 i jest pasjonatem
bo oni nawet nie kupią sprawnej spaliny tylko zardzewiały trupy które nie przechodzą przeglądu, nie działają ABSy, mają łyse opony i nie sprawny układ kierowniczy
ONI KUPILI OKAZJE! u hanldarza
@Kapiusek: mi się VW kojarzy z 2 wojną światową jak produkowali sprzęt dla 3 rzeszy
ja tesli nie kupiłem bo mam bana na twitterze i nie zamiezam jeździć teslą jak mam bana... kupiłem se riviana
@RandyBobandy: na elektryka to może i stać, tylko bateryjkarze nigdy nie wspominają o ukrytym koszcie domu z fotowoltaiką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RandyBobandy: Tesla z dopłatami kosztuje tyle ile Toyota RAV4 czy Skoda Superb, VW Passat. To nie są jakieś ogromne pieniądze za samochód.
Tesla kosztuje 175k, głupi Golf 120k.
A i pamiętaj o dopłatach dla elektryków
Posiadacze Dacii Spring czy innego BYD wyzywający innych od biedaków xDDD śmiechłem.
Za parę lat elektryki pewnie będą miały sens, ale na ten moment to za darmo bym tego gówna nie chciał.