Aktywne Wpisy

CerealExperiment +40
Chciałbym się tu znaleść
źródło: 1000009036
Pobierz
Pamiętam jak moja mama się mną opiekowała to był najlepszy czas w moim życiu tak bardzo chciałbym żeby ona dalej żyła ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000009036
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#wroclaw
Lubisz zieleń? Chodzisz na basen? Pracujesz w centrum, czy raczej na obrzeżach?
Dobieraj lokalizację zamieszkania, do tego gdzie planujesz się przemieszczać. Podróż z jednego końca miasta na drugi to nie jest coś co chcesz robić codziennie :)
Ale osobiście uważam, że Sępolno i okolice to jest najładniejsza okolica Wrocławia ;)
Mi najbarbardziej przypadła do gustu Fabryczna dzielnica wrocławia, całkiem tam spokojnie. Mam mieszkanie na Grabiszynie i super mi sie tam mieszkało, znajomym na Bajana też zazdrościłem okolicy.
@xr38: Myślę, że w wielkiej płycie na luzie znajdziesz, budownictwo 10-30 lat też, nowsze może się trafi. Ja mieszkam w okolicach Magnolii i tutaj jest duże zagnieżdżenie miejskich "mediów", okolica dobrze skomunikowana. Jeśli nie będziesz mieszkać bezpośrednio przy ulicy Legnickiej to generalnie spoko.
1) jest w miarę nowe torowisko tramwajowe żeby szybko tramwajem dojechać do pracy. Tramwajem bo autobusy stoją w korkach.
2) są własnościowe miejsca parkingowe (najlepiej na zamykanym terenie - aktywiści samochodozowi panoszą po mieście i była jakiś czas temu akcja że poprzebijali opony w kilkunastu samochodach)
3) no najszybszy dojazd do pracy jest w obszarze, który wyznacza na górze odra, a