Wpis z mikrobloga

@LukaszTV: no i z czego śmieszki? To pewnie duża miejscowość ale w innych robisz zakupy w każdym sklepie a oddasz butelkę tylko w Lidlu xd to specjalnie mamy wszyscy do Lidla na zakupy chodzić, tak sobie wymyślili...
  • Odpowiedz
@LukaszTV: @dzieju41: klasyczek k---a, ja też dzisiaj chciałam wyrzucić 3 butelki pod Biedrą, a tam dwóch gości z pierdyliardem nie reklamówek tylko chyba takich worków budowlanych po 120L xD c--j wie, może od wszystkich sasiadów pozbierali nawet z okolicznych wiosek xD chory system w p---u ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
system nie jest zly

@LukaszTV: system jest c-----y- robi z europejczyków meneli i robactwo dymające z siatkami, by stać w kolejkach.
Recykling działa tylko wtedy, gdy jest wygodny, a nie gdy ekonazi komando stoi z eko-lugerem nad obywatelem.
  • Odpowiedz
system jest c-----y- robi z europejczyków meneli i robactwo dymające z siatkami

@tellet: ale za to wywóz śmieci podrożał bo firmy nie mają czego sprzedawać xD
  • Odpowiedz
@LukaszTV: żaden poważny człowiek nie będzie robił z siebie idioty i marnował miejsca na dodatkowy worek na butelki albo nawet i kilka bo przecież butelki z biedry nie oddasz do lidla itp. do tego marnowanie czasu bo nie dość że musisz pojedynczo te butelki w--------c to jeszcze czekać w kolejce. Ja już ograniczylem kupowanie napojów w butelkach, a to co kupię na pewno nie mam zamiaru oddawać do sklepu. Nie
  • Odpowiedz
@LukaszTV: żaden poważny człowiek nie będzie robił z siebie idioty i marnował miejsca na dodatkowy worek na butelki albo nawet i kilka bo przecież butelki z biedry nie oddasz do lidla it

@PonuryKosiarz: ok, po 1 zdaniu wiem, że p--------z bzdury.
  • Odpowiedz