Aktywne Wpisy

mackbig +167
Troche beka z tych zimowych igrzysk. Każdy sport wymaga drogiego sprzętu albo dostępu do jakiejś ultra rzadkiej infrastruktury. Takie igrzyska pocieszenia dla bananowych dzieci z bogatych krajów. Wiadomo, że taki Svenik oczko tatusia nie będzie podnosił cięzarów bo za dalikatny, w sprincie przegra z Jamajczykiem a w zapasach go złoży łysiejący Gruzin jak origami. W Piłce czy Kosza musi pokonać 200 milionów osób. To akurat ma tu saneczki, sprzęt za 50k i
źródło: kek
Pobierz
Zi3L0nk4 +7
źródło: IMG_20260211_211433
Pobierz

Za miesiąc kończę 25 lat. Mieszkam z ojcem i siostrą w powiatowym mieście ok. 100km od Warszawy na wschód. Pracuje zdalnie i zarabiam 12-13k miesięcznie. Z wyglądu daję sobie solidne 6.5/10. W czasie wolnym siłownia, basen, bieganie. Mimo to ciężko mi kogoś poznać. W związku byłem raz, ale jakoś tak czułem wówczas, że nie dorosłem do takiego przedsięwzięcia, więc rozstaliśmy się po jakichś 5 miesiącach, a od 5 lat jestem singlem. Chciałbym serio kogoś poznać, ale czuję że odbijam się od ściany. Aplikacje randkowe działają średnio na jeża - mam może 2-3 nowe pary dziennie, ale gdy sytuacja się rozkręca to ja z kolei się nakręcam, być może lekko przytłaczając poznawaną osobę swoją osobą. Ma to związek z ADHD - diagnozą, którą dostałem 3 lata temu.
Próbuje też zagadywać w realu - w pubach, na siłowni, nawet gdzieś w sklepie i o ile potrafię utrzymać rozmowę przez co najmniej kwadrans, to później najczęściej kończy się to informacją zwrotną, najczęściej w postaci „mam chłopaka”. Wczesniej miałem różne perypetie życiowe, brak stałego miejsca zaczepienia, dopiero od jakiegoś roku buduje stabilność, w czym pomaga mi dobrze płatna praca. Co realnie mogę zrobić? Czy zaryzykować i przebrać się do Warszawy i po prostu tam próbować? #milosc #porady #zycie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt