Aktywne Wpisy

moll +135
źródło: 1000020022
Pobierz
CopyM +208
Chodzą słuchy, że ten chłopak na którego sikano, to właśnie kuzyn Borysa - gdzie ten wyćpany szczurek mówił, że oni tam se siedzieli i wyzywali mu kuzyna.
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#

siema giełdowe świrki podpowiedzcie mi bo mam 2 śmieciuchy z którymi nie wiem co zrobić . Jest pepco w które kusi zapakować sie po same j---a bo i tak kupowałem średnio za 29,5 w styczniu niby bedzie dywidenda niby był odkup niby dobre w maire wyniki a to g---o leci leci. Mam jescze takiego śmieciucha 1 klasy który nazywa sie makarony polskie, mój pierwszy zakup na giełdzie zobaczyłem stała dywidende i cel cenowy na 40 i oszalałem i kupiłem za pare stówek za 23,95 a to g---o nie ma wolumenu wcale i leci sobie minimalnie w dół już z 2 miechy zaczynam sie zastanawiac czy nie zamykac na - i zapomniec ale z drugiej strony ktoś dał im ten celowy prawie x2 aktualny kurs dajcie znać #gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt