Aktywne Wpisy

dariusz44 +756
Mój ziomeczek z którym wychowałem się na jednej klatce 15 lat temu w wieku lat 30 zachorował na #schizofrenia. Od 5 lat jest w ośrodku opiekuńczym. Słaby jest z nim kontakt, żyje w swoim świecie . Jak jestem w okolicy to zawsze podrzucam mu zestaw z Maca i opowiadam co jest grane w świecie. Na tego Maca świecą mu się oczy, chociaż prawie nic nie mówi. Zawsze lubił fastfoody.
źródło: IMG_7963
Pobierz
PatrykPhoenix +43

1. Kobiety wykazują równie duże skłonności do zachowań socjopatycznych co mężczyźni
2. W przypadku empatii, żadne badanie nie pokaże ci wyższego poziomu u kobiet. Taki pogląd jest czystym wymysłem naszej kultury, nie mającym realnego przełożenia na rzeczywistość.
PS. Empatia to nie płakanie nad losem biednych zwierzaczków w schronisku, a umiejętność analizy i zrozumienia emocji i uczuć innych ludzi lub zwierząt, coś co u wielu drapieżników jest tożsame z instynktem
A może to ja byłbym lepszy w panowaniu?Oddajcie mnie władzę! Mam dobre serduszko!
Tak robiono w bajkach.
@Ecooo: potrzebne źrodło, na pewno je masz. Chyba, że zdesperowanym łgarzem, który ma halucynacje z samotności i robi żałosne fikoły. Ale na pewno tak nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ecooo: No i ile kobiet reprezentuje negatywne cechy, o których pisałeś? Oczywiście nie wiesz, ale na chłopski rozum na pewno większość, bo do tego "nie potrzebujesz badań" i "kazdy to widzi"?
@cyberchosnek: Oczywiście, że tak i jak dla mnie wszyscy powinni gnić w więzieniu, ale tez nie bawiłabym się za bardzo w relatywizm moralny, że jakieś dwie baby, które sprowadziły kilka dziewczyn na wyspę wiedząc lub nie w jakim celu dzielą tę sama moralna winę co kilkudziesięciu facetów gwałcących i torturujących dzieci. Co nie zmienia faktu,
okazuje sie ze zglosil to facet
https://i.4pcdn.org/x/1593711827381.png