Wpis z mikrobloga

@Balija: Nie no, akurat przy wybielaniu Ukraińców to ciebie się tutaj spodziewałem( ͡° ͜ʖ ͡°). Niesamowity przypadek że Ukraińcy sobie nazwali pułk dronowy "Luftwaffe" i wcale to nie nawiązuje do jedynego okresu gdy z tym Luftwaffe mieli jakąkolwiek styczność czyli wtedy gdy byli wycieruchami Hitlera. Ale jak na was to trzeba przyznać że akurat w tym przypadku chociaż próbujecie udawać że nie chodzi o to o
  • Odpowiedz
@Szinako: każdy kraj miał swój zły etap historii. Jedno z tego wyrosli (moja połówka mnie też nie była święta- filmik poniżej. Polska też miała swoje epizody - mniejsze ale były.) za to wy kacapy to się niczego nie nauczyliście i niczego nie nauczycie - jesteście do niczego po prostu.
Balija - @Szinako: każdy kraj miał swój zły etap historii. Jedno z tego wyrosli (moja...
  • Odpowiedz
każdy kraj miał swój zły etap historii. Jedno z tego wyrosli (moja połówka mnie też nie była święta- filmik poniżej. Polska też miała swoje epizody - mniejsze ale były.)

@Balija: Nieźle Sasza, udało ci się zrobić fikołka w sprawie wymordowania kilkudziesięciu tysięcy kobiet i dzieci, jednocześnie wybielić Ukrainę i napluć na Polskę. Za takie kombo to chyba wreszcie zarobisz na te kilogramowe parówki z biedronki które sobie tak upodobali tobie
  • Odpowiedz