✨️ Jak przełamać stres przed pierwszą randką?Ⓘ Życie potoczyło mi się tak, że jestem po 30 i jutro idę na pierwszą randkę w życiu z dziewczyną poznaną przez neta. Stresuje się na maksa i nie wiem kompletnie co mam mówić ani jak się zachowywać. Proszę poratujcie jakimś radami. #zwiazki #pytanie #randki #rozowepaski
@mirko_anonim: najlepsza randka, to taka gdzie kazdy z was gada tyle samo czasu. Aby byla wymiana zdan, konwersacja itd. Z pewnoscia pracujesz, ogladales jakies filmy, lub masz jakies zainteresowania. Nawet jesli to jest rzezbienie w drewnia, to jesli ona jest zaintereswana poznaniem Ciebie, bedzie zadawac pytania skad takie hbby, itd. I tak samo Ty dopytujesz ja.
Ach i nie wybieraj imion dla waszych dzieci. A to ze laska napisze po
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
Życie potoczyło mi się tak, że jestem po 30 i jutro idę na pierwszą randkę w życiu z dziewczyną poznaną przez neta. Stresuje się na maksa i nie wiem kompletnie co mam mówić ani jak się zachowywać. Proszę poratujcie jakimś radami. #zwiazki #pytanie #randki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
nie udawaj.
Związek idealny - Urabianie kobiety
skecze:
Jak nie KUPOWAĆ BUTÓW
https://www.youtube.com/watch?v=QIceGG2iKEc
Jak
Z pewnoscia pracujesz, ogladales jakies filmy, lub masz jakies zainteresowania. Nawet jesli to jest rzezbienie w drewnia, to jesli ona jest zaintereswana poznaniem Ciebie, bedzie zadawac pytania skad takie hbby, itd. I tak samo Ty dopytujesz ja.
Ach i nie wybieraj imion dla waszych dzieci. A to ze laska napisze po