Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +5

PorzeczkowySok +130
dorosłego jerzyka wczoraj znalazłem
leżał na brzuszku z rozwiniętymi skrzydłami, oddychał i oczka otwarte, ale się nie ruszał, nawet jak podszedłem
sporo kotów i psów w okolicy, więc poszedł w pudełko i bezpieczne miejsce, w necie znalazłem, że straż miejska zabiera dzikie zwierzęta do weta
jerzyk jeszcze ma takie szczęście, że jest pod ochroną ścisłą
zadzwoniłem, chociaż nie cierpię dzwonić, pan był miły, przyjechał patrol, jak niosłem pudełko, to ptaszek nawet się
leżał na brzuszku z rozwiniętymi skrzydłami, oddychał i oczka otwarte, ale się nie ruszał, nawet jak podszedłem
sporo kotów i psów w okolicy, więc poszedł w pudełko i bezpieczne miejsce, w necie znalazłem, że straż miejska zabiera dzikie zwierzęta do weta
jerzyk jeszcze ma takie szczęście, że jest pod ochroną ścisłą
zadzwoniłem, chociaż nie cierpię dzwonić, pan był miły, przyjechał patrol, jak niosłem pudełko, to ptaszek nawet się
źródło: IMG_20260720_172451698
Pobierz

Życie potoczyło mi się tak, że jestem po 30 i jutro idę na pierwszą randkę w życiu z dziewczyną poznaną przez neta. Stresuje się na maksa i nie wiem kompletnie co mam mówić ani jak się zachowywać. Proszę poratujcie jakimś radami. #zwiazki #pytanie #randki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
nie udawaj.
Związek idealny - Urabianie kobiety
skecze:
Jak nie KUPOWAĆ BUTÓW
https://www.youtube.com/watch?v=QIceGG2iKEc
Jak
Z pewnoscia pracujesz, ogladales jakies filmy, lub masz jakies zainteresowania. Nawet jesli to jest rzezbienie w drewnia, to jesli ona jest zaintereswana poznaniem Ciebie, bedzie zadawac pytania skad takie hbby, itd. I tak samo Ty dopytujesz ja.
Ach i nie wybieraj imion dla waszych dzieci. A to ze laska napisze po