Aktywne Wpisy

pyszniarz +315
Uwaga, spam alert! ʕ•ᴥ•ʔ
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które

huopisko +165
ja pie*dole xD
z akt wynika (EFTA01116468) że twórca Simpsonów - Matt Groening miał prywatne kontakty z Jeffreyem Epsteinem i był jednym z jego "Hollywoodzkich kumpli", brał nawet udział w imprezach w słynnej willi Palm Beach gdzie przewijały się takie osobistości jak książę Andrzej czy Donald Trump
a teraz przypomnijcie sobie te wszystkie dziwne zbiegi okoliczności, gdzie niektóre sceny z serialu wręcz przewidywały przyszłość
no to się okazuje, że to nie było
z akt wynika (EFTA01116468) że twórca Simpsonów - Matt Groening miał prywatne kontakty z Jeffreyem Epsteinem i był jednym z jego "Hollywoodzkich kumpli", brał nawet udział w imprezach w słynnej willi Palm Beach gdzie przewijały się takie osobistości jak książę Andrzej czy Donald Trump
a teraz przypomnijcie sobie te wszystkie dziwne zbiegi okoliczności, gdzie niektóre sceny z serialu wręcz przewidywały przyszłość
no to się okazuje, że to nie było

źródło: aj1vf9
Pobierz@su1ik: ja mam ból d--y, bo konowały dorabiają się na ludzkim nieszczęściu, a do tego to środowisko jest zepsute od środka. Programista działa w sferze biznesu, a nie drenuje kieszeń kogoś kto zachorował. Choroby nie wybierasz. Konował mógł zająć się sprzedażą pralek albo prowadzeniem firmy IT - wtedy niech sobie zarabia miliony i nie
Niestety lekarz jest zawodem który musi być mocno trzymany pod butem przez społeczeństwo, zarówno przez wpajanie im odpowiedniej etyki jak i utrzymywanie stałej nadpodaży, w idealnej sytuacji zaledwie 30% studentów powinno znajdować pracę jako lekarz, reszta powinna kończyć jako pielęgniarze, nauczyciele biologii
A konowałów prędzej czy później wezmą pod but, bo społeczeństwo widzi, że coś jest nie tak i propaganda, którą konowały od lat stosują "że niby tylko oni ciężko pracują i tylko oni mają niby ciężkie studia" już przestaje działać,
powodzenia jak zachorujesz i będziesz miał terminy na NFZ za 3 miesiące a wystawić receptę trzeba w ciągu tygodnia, bo nie można tyle czekać. Ja tak miałem - infekcja tkanek i antybiogram ktory za 3 miesiące będzie nic nie warty. Musiałbyś zobaczyć reakcje s-------a konowala jak mu zasugerowałem czy nie można tego wypisać na NFZ, jak
I symulacje o przekręty na fakturach bajkopisarzu a nie o lek. Tak poza tym to poczytałem i lek nie ma wszystkich pytań z puli nawet XD w dodatku wracają do systemu gdzie nie będzie żadnej puli jak
@su1ik: bylem na wizycie na NFZ i wtedy pytałem, przygłupie ;) albo wyskakujesz z 300 zł dla wielce szanownego konowała za dwuminutowe wypisanie recepty, albo czekasz 3 miesiące na cudowny NFZ
Póki co jakieś insynuacje i bajkopisarstwo XD
Ból d--y masz bo śmieć śmie zarabiać lepiej ode mnie XD jestem programistą jestem kimś XD wybrańcy z d--y XD