Wpis z mikrobloga

Tu jest chyba źródło tego waszego bólu d--y bo zawód programisty stracił na prestiżu w chu

@su1ik: ja mam ból d--y, bo konowały dorabiają się na ludzkim nieszczęściu, a do tego to środowisko jest zepsute od środka. Programista działa w sferze biznesu, a nie drenuje kieszeń kogoś kto zachorował. Choroby nie wybierasz. Konował mógł zająć się sprzedażą pralek albo prowadzeniem firmy IT - wtedy niech sobie zarabia miliony i nie
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko: dokładnie, lekarz ma niesamowitą dźwignię na swoim kliencie. W końcu ile jesteśmy skłonni zapłacić za swoje życie, granica jest na całym majątku czy jeszcze potencjalnym zaciągnięciu długu?
Niestety lekarz jest zawodem który musi być mocno trzymany pod butem przez społeczeństwo, zarówno przez wpajanie im odpowiedniej etyki jak i utrzymywanie stałej nadpodaży, w idealnej sytuacji zaledwie 30% studentów powinno znajdować pracę jako lekarz, reszta powinna kończyć jako pielęgniarze, nauczyciele biologii
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko: pyszny jest ten ból d--y XD to jest najpiękniejsze co przytrafiło się na tym portalu od dawna XD najlepsze, że takie zesrańsko było, taką kampanię próbowały chochoły na wykopie robić a tu c---a wyszło i nawet żadna ustawa nie przeszła XD zostali tylko frustraci którzy co jakiś czas produkują takie wysrywy XD
  • Odpowiedz
@su1ik: pyszny będziesz miał ból d--y jak zachorujesz i będziesz musiał robić prywatne badania. Nie odpowiedziałeś na żadne pytanie, widocznie były celne, a ty musisz być jakoś powiązany z konowałami xD
A konowałów prędzej czy później wezmą pod but, bo społeczeństwo widzi, że coś jest nie tak i propaganda, którą konowały od lat stosują "że niby tylko oni ciężko pracują i tylko oni mają niby ciężkie studia" już przestaje działać,
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko: haha jakie zesrańsko XD jak prywatnie jak jest państwowa opieka medyczna? Jakie pytania o czym ty będziesz? XD jeszcze jakieś insynuacje z d--y o walkach na fakturach XD jakieś p---------e o testach lek jak w Polsce nawet na prawo jazdy jest pula pytań XD przecież to nikogo nie bulwersuje XD każdy wie, że życie weryfikuje czy się ktoś nadaje i utrzyma w zawodzie, chyba odklejeniec tylko twierdzi inaczej XD
  • Odpowiedz
@su1ik: zesrańsko to ty masz o zarobki programistów biedaku i próbujesz się dowartościować XD

powodzenia jak zachorujesz i będziesz miał terminy na NFZ za 3 miesiące a wystawić receptę trzeba w ciągu tygodnia, bo nie można tyle czekać. Ja tak miałem - infekcja tkanek i antybiogram ktory za 3 miesiące będzie nic nie warty. Musiałbyś zobaczyć reakcje s-------a konowala jak mu zasugerowałem czy nie można tego wypisać na NFZ, jak
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko: haha zesrałeś się znowu XD jak ty jak przygłup wyskoczyłeś na prywatnej wizycie czy może wypisać na NFZ to się nie dziwię, że patrzył na ciebie z politowaniem jak na debila XD
I symulacje o przekręty na fakturach bajkopisarzu a nie o lek. Tak poza tym to poczytałem i lek nie ma wszystkich pytań z puli nawet XD w dodatku wracają do systemu gdzie nie będzie żadnej puli jak
  • Odpowiedz
haha zesrałeś się znowu XD jak ty jak przygłup wyskoczyłeś na prywatnej wizycie czy może wypisać na NFZ to się nie dziwię, że patrzył na ciebie z politowaniem jak na debila XD

@su1ik: bylem na wizycie na NFZ i wtedy pytałem, przygłupie ;) albo wyskakujesz z 300 zł dla wielce szanownego konowała za dwuminutowe wypisanie recepty, albo czekasz 3 miesiące na cudowny NFZ

I symulacje o przekręty na fakturach bajkopisarzu a nie
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko: haha a możesz coś merytorycznego w tym wysrywie zawrzeć?
Póki co jakieś insynuacje i bajkopisarstwo XD
Ból d--y masz bo śmieć śmie zarabiać lepiej ode mnie XD jestem programistą jestem kimś XD wybrańcy z d--y XD
  • Odpowiedz