Wpis z mikrobloga

@CipakKrulRzycia: widziałem wątek i dokument na którym się ta historia opiera, to w dokumencie jest jedynie zapis rozmowy kogoś że kierowca trumpa opowiedział o tej historii. Także ciężko powiedzieć że ta historia miała miejsce tak jak jest to opisywane.
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: najbardziej p------e jest to że to brzmi jakby Epstein był agentem, który miał mieć na wszystkich haka, a nie korzystał z własnych usług. Ciekawe na czyje zlecenie pracował, bo wątpię że jeden człowiek tyle mógłby zrobić
  • Odpowiedz
Ciekawe na czyje zlecenie pracował, bo wątpię że jeden człowiek tyle mógłby zrobić

@StdPtr: nie dobre o tym mówić (͡ ͡° ͜ ͡͡°)
  • Odpowiedz
Ciekawe na czyje zlecenie pracował, bo wątpię że jeden człowiek tyle mógłby zrobić

@StdPtr: Mossadu. Pochodzenie, kontakty no i piękna wizja Netanjahu nowej Gazy, która się właśnie realizuje i której sprzyjały rządy Demokratów jak i Trumpa.
  • Odpowiedz
@StdPtr: na czyje to można się domyślać (patrz koledzy wyżej). Bardziej mnie ciekawi dlaczego Ci na których zbierano haki są u władzy w USA a jeszcze bardziej dlaczego Nawrocki został Prezydentem Polski po dwóch godzinach wygranej Trzaskowskiego
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: zajebiście, zrzućmy wszystko na trupa. Dobra akcja. Po co wspominać o innych korzystających z "usług". Gdybym wiedział jak się nazywa onuca w wydaniu USA to bym cię tak nazwał
  • Odpowiedz
jeszcze bardziej dlaczego Nawrocki został Prezydentem Polski po dwóch godzinach wygranej Trzaskowskiego

@CipakKrulRzycia: Bo exit poll się pomylił, przy minimalnej różnicy?
Ale teorie spiskowe Macierewicza to wyśmiać, a oszukane wybory to czysta prawda?
  • Odpowiedz
a jeszcze bardziej dlaczego Nawrocki został Prezydentem Polski po dwóch godzinach wygranej Trzaskowskiego

@CipakKrulRzycia: :D
Słyszałem różne teorie spiskowe, ale powiązanie wygranej Nawrockiego z działalnością mossadu poprzez Epsteina i Trumpa to już poziom najbardziej odklejonych prawicowych szurów.

A jeśli tego nie sugerujesz, to w jakim celu z d--y wyjechałeś
  • Odpowiedz