Aktywne Wpisy

serio_serio +100
Mam odłożone na wkład własny x zł. Chciałbym mieć wkład własny x+40k, aby kupić mieszkanie o takim metrażu jak potrzebuję. Niestety sytuacja tak się skomplikowała że jak w tym momencie nie wezmę kredytu to mogę go nie dostać przez kolejny rok. Czy mogę zrobić tak że na wniosku wpisze wkład własny x+40k, ale pomiędzy otrzymaniem decyzji, a wpłaceniem wkładu wlasnego wezmę kredyt gotówkowy na 40k? Czy jest takie okno czasowe w którym

+siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno jadąc w nocy
+duży prześwit, wygodny na miejskie, dziurawe drogi i krawężniki
+wygodnie się wsiada i wysiada
+dobra widoczność podczas jazdy
+bezpieczniej w razie kolizji niż w małym aucie
+często naped na cztery koła, (a nawet więcej) więc super na zimę
+pojemny i przestrzenny w środku
+trudno zarysować felgi na krawężnikach
-gabaryty w miejskim ruchu
-trochę wyższe spalanie
-w niektórych modelach głośniej przy dużych prędkościach w trasie
-często za małe silniki jak na tę wagę i auto "zamula"
-ciężko zaparkować, ale liczę że w końcu miejsca parkingowe ulegną powiększeniu
#motoryzacja
źródło: 1000042058
Pobierz@Mck_98: Tam średnio bym powiedział
na plus że policja nie zatrzyma do kontroli
na minus że drentwa atmosfera z pasażerami
źródło: 25648-0023-0000-0000_725_1
Pobierzźródło: 1000042059
Pobierz@mariecziek: rel, jak jadę swoim to co drugi w sedanie albo innym wozidle gdzie siedzi się dupą na asfalcie mi mruga bo myśli że na długich jadę xD
Istnieje coś takiego jak Renault Magnum. Przez 20 lat była to konstrukcja bardzo popularna, tylko te żarty o dziurawych papierach i brudnych rękach.
@BigDaddyy: NIee, zwykłe reflektory z żarówkami h7. Reflektory świeżo po przeglądzie. W sumie prawie nowe auto to nie bardzo jest co tam źle ustawić
Niech każdy jeździ tym czym chce. Imho dla mnie ideałem nadwozia jest sedan ale takich to już praktycznie nie ma na rynku.