drodzy panowie (i panie) z pod szanownego tagu #perfumy czy jesteście w stanie powiedzieć, czy jakakolwiek strona z odlewkami typu odlewkiperfum.pl jest warta uwagi? Chętnie kupił bym od Was, ale nie mam konta na wykopie, pogubiłem hasła, nie da się tego odzyskać a nie dam swojego numeru tel. przy rejestracji tym złodziejom, dlatego spoglądam na te sklepy internetowe. Z góry dziękuję i pozdrawiam ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: kupić to tam kupisz, ale w porównaniu do mireczkow to przepłacisz kilkukrotnie. Jak nie chcesz dawać tutaj numeru telefonu to zostają grupki na FB
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
cześć,
drodzy panowie (i panie) z pod szanownego tagu #perfumy czy jesteście w stanie powiedzieć, czy jakakolwiek strona z odlewkami typu odlewkiperfum.pl jest warta uwagi? Chętnie kupił bym od Was, ale nie mam konta na wykopie, pogubiłem hasła, nie da się tego odzyskać a nie dam swojego numeru tel. przy rejestracji tym złodziejom, dlatego spoglądam na te sklepy internetowe. Z góry dziękuję i pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Zapraszam ( ͡º ͜ʖ͡º)