Aktywne Wpisy

Wrrronika +31
W przedszkolu, na andrzejkowych wróżbach wylosowało mi się, że będę w przyszłości nauczycielką
Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakim zgorzkniałym człowiekiem bym była, wracając od chamskiej, dojrzewającej dzieciarni
Zawsze mnie to kłuło w serce, jak większość klasy nie potrafiła zachować kszty szacunku do nauczycieli
Bardzo prosto patrzyli na ich rolę. "Głupia baba krzyczy, że se rozmawiam z kolegą" (drzesz się na całą klasę), "suk@ nie podciągnęła mi oceny" itd.
Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakim zgorzkniałym człowiekiem bym była, wracając od chamskiej, dojrzewającej dzieciarni
Zawsze mnie to kłuło w serce, jak większość klasy nie potrafiła zachować kszty szacunku do nauczycieli
Bardzo prosto patrzyli na ich rolę. "Głupia baba krzyczy, że se rozmawiam z kolegą" (drzesz się na całą klasę), "suk@ nie podciągnęła mi oceny" itd.
Apiro +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teraz już na pewno lecimy na 100k$, prawda? Prawda? xD niby odrobię to w 3 miechy na pracy, no ale czekanie na odbicie/wyjście na zero na będzie mocno siedzieć na psychice każdego niepewnego dnia xd
#gielda #inwestycje #bitcoin #ethereum
źródło: IMG_7753
PobierzJesteś pewien solany?
Przy takiej solanie nic nie wiadomo. Moze zrobic+50% albo -50%
Statystycznie poprostu to sie nie oplaca. Moze Ci sie uda tym razem, moze i nastepnym, w koncu trafisz podobna sytuacje, gdzie coin juz nie wroci nigdy, bedzie lecial jak studnia bez dna.
Chodzi mi o sytuacje gdzie wchodzisz all-in w szita ktory ma olbrzymie perspektywy spadku W MOMENCIE gdy caly rynek wskazuje na to, ze
https://hypurrscan.io/address/0xb317D2BC2D3d2Df5Fa441B5bAE0AB9d8b07283ae#perps
źródło: image
Pobierzjeśli to jest około 10% portfela i większość masz w BTC ewentualnie jakieś ETH czy XRP to czym się tu martwić?
dokupuj jeszcze na dołku i za 2-3 lata na pewno będziesz zadowolony
jak trzymasz w tym oszczędności życia i na tej stracie ucierpi Twój lifestyle to masz drogą nauczkę ^^