Wpis z mikrobloga

To madka jest. W dodatku celebrytka daj jej spokoj bo sie nacierpiala, to tak samo jak z jej glupoty bo kto daje gownobakowi 400konnego rsa? Nie wiesz, ze matka zawsze bedzie bronic swojego dziecka? Nawet tego zabojce. Ciekawe jakie zdanie maja rodzice reszty chlopcow.bylem tam pod jubilatem wtedy, pamietam ze byly rajdy z bmw i pamietam ze bylo w cholere mrozno z deszczem jak na letnie warunki.
  • Odpowiedz
via Android
  • 40
@GinZVirgin: osobiście chodziłem do szkoły z 24 latkiem co tam zginął nawet byłem na pogrzebie. Rodzina miała straszny żal do patryczka jak i mamusi szczególnie, że ona się uważał za największą ofiarę.
  • Odpowiedz
Mnie tylko przerazaja jej relacje na ig. Rok byl patryk a pozniej sukienki, podklady, lakiery i nornalne luksusowe zycie. Ja po bylej sie dluzej nie moge pozbierac, nawet nie udostepniam aktualnych zdjec... ale gdzie mi tam do influenserki z mojego garazu
  • Odpowiedz
via Android
  • 10
@GinZVirgin: no cóż po stracie członka rodziny trzeba się w końcu pozbierać. Z tego co wiem to sprzedała to 800 konne BMW i przestała jeździć szybko więc jakaś trauma jest
  • Odpowiedz
Watpie, zeby smark ratowal pieszego, jestem pewny ze nawet go nie widzial, dopiero mogl mu pomachac przez szybe jak juz lecial bokiem i to nie jak bmw
W tym kraju porzadni ludzie zawsze beda siedziec cicho, a bez mozg z kasa mysli ze swiat do niego nalezy, witamy w XXI wieku. I ma.przewage bo jest glosny, a biedni ludzie sa juz tak zgnojeni ze nie maja nawet sily napisac co mysla.
  • Odpowiedz
@Lardor: Wychowała głupiego, bezstresowego banana w braku poszanowania reguł współżycia społecznego i bezpieczeństwa innych ludzi, a teraz próbuje zrzucać odpowiedzialność na wszystkich wokół za swoją porażkę.
Syndrom p0lczyska i tępej dzidy.
  • Odpowiedz