Aktywne Wpisy

Teuvo +38
jakie lubicie sery żółte a jakich nie

Dobra bo dylemat mam, więc poproszę zarówno fanatyków #playstation #konsole jak i #pcmasterrace
Mam obecnie PC, zawsze grałem na PC. Planuję go rozbudować, walnąć sobie jakiś tv i korzystać z dobrodziejstwa #steam i remote play - będę mógł zarówno walnąć się na kanapie z padem, jak i przed biurkiem.
Mimo wszystko jakoś dziwnie mnie ciągnie, żeby kupić konsolę, dokładniej to #playstation i spróbować
Mam obecnie PC, zawsze grałem na PC. Planuję go rozbudować, walnąć sobie jakiś tv i korzystać z dobrodziejstwa #steam i remote play - będę mógł zarówno walnąć się na kanapie z padem, jak i przed biurkiem.
Mimo wszystko jakoś dziwnie mnie ciągnie, żeby kupić konsolę, dokładniej to #playstation i spróbować

#rower #patologiazmiasta #patologiazewsi
źródło: IMG_7043
PobierzJeśli w ogóle koło tam wejdzie
Beznadziejne są, nie dziwię im się
Postaw stojak, który może uszkodzić rower, dziw się, że ludzie z niego nie korzystają…
Po za tym sądząc po rowerach to dzieciaki jakieś z okolicznych wiosek, już nie kręćmy małysza.
@CXLV: To tym bardziej się powinny od małego uczyć.
@MonsieurLaBoule @n000t
@CXLV: na rowerach z wioski, których nie szkoda aby rozwalić tarcze? Chyba żartujesz, przecież jazda takim grozi kalectwem
Pójdziemy kiedyś na rower? Mieszkam w dużym mieście więc nie będzie obciachu. Zaparkujemy na takich stojakach i podyskutujemy jak są super. Mam porządny rower, nie jakiś tarczowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko ostrzegam, jak ubierzesz się jak p---a w latexie z pieluchą to udam, że ciebie nie
@MonsieurLaBoule:
Komentarz usunięty przez moderatora