Aktywne Wpisy
enhansa +320
Nie moge pojąć tych komentarzy "poszedl do domu po b--ń by sprowokować ich i zabić" itp.
Owszem, wrócił do domu, i co z tego? Ma zakaz ponownego wyjścia bo patusy tak powiedziały XD? Chryste gdzie ja zyje.
Chciał se wyjść drugi raz na spacer czy gdziekolwiek to se poszedł. Nawet mógł se pójść posiedziec na ławkę obok tych patusów i dalej jest to legalne i normalne.
Przypominam że patusy go za drugim razem
Owszem, wrócił do domu, i co z tego? Ma zakaz ponownego wyjścia bo patusy tak powiedziały XD? Chryste gdzie ja zyje.
Chciał se wyjść drugi raz na spacer czy gdziekolwiek to se poszedł. Nawet mógł se pójść posiedziec na ławkę obok tych patusów i dalej jest to legalne i normalne.
Przypominam że patusy go za drugim razem

congobongo +79
Bo mi moderacja usunęła, to jeszcze raz:
Jako posiadacz broni, który do niedawna był za znacznym luzowaniem jej posiadania (strzelba w każdym domu, a .22 dostępne dla każdego), tak po czytaniu waszych złotych myśli… no chyba nie xD
Popieracie samosądy, szeryfów i „branie spraw w swoje ręce” co pokazuje dobitnie, że nie dorośliście do czegoś takiego - z resztą to widać nie tylko po komentarzach w tej sprawie.
Peany do szeryfów i chłopski rozumek
Jako posiadacz broni, który do niedawna był za znacznym luzowaniem jej posiadania (strzelba w każdym domu, a .22 dostępne dla każdego), tak po czytaniu waszych złotych myśli… no chyba nie xD
Popieracie samosądy, szeryfów i „branie spraw w swoje ręce” co pokazuje dobitnie, że nie dorośliście do czegoś takiego - z resztą to widać nie tylko po komentarzach w tej sprawie.
Peany do szeryfów i chłopski rozumek

Czasem na facebooku wyświetlają mi się posty z różnych grup, do których nie należę - jakieś o zwierzaczkach, fotografii itd.
Dziś facebook postanowił pokazać mi grupę z wynajmem mieszkań. Młoda parka szukała nowego lokum, no i oczywiście wystąpił incydent "że jestem lekarzem powiedzieć muszę, bo się uduszę".
Kogo to obchodzi? Normalny człowiek, jeśli chce dać znać potencjalnemu wynajmującemu, że nie ma problemu z pieniędzmi po prostu napisze, że zarabia dość dobrze i jest wypłacalny, co może już prywatnie konkretnej osobie udowodnić. Ale nie państwo młodzi lekarze, którzy w opisie musieli podkreślić, że "młodzi lekarze szukają lokum".
Nie wiem skąd bierze się u nich wszystkich to poczucie bycia lepszym i kimś wyjątkowym i akcentowanie tego w każdej możliwej sytuacji.
Kiedyś dość powszechnie uważało się środowisko prawnicze za odklejusów (nie twierdzę, że nie ma tam w ogóle takich jednostek, ale to raczej już grupy jednostek niż cała społeczność), ale nigdy nie widziałem w ogłoszeniach dot. poszukiwania mieszkania, aby ktoś się chwalił, że jest studentem prawa/adwokatem/notariuszem czy sędzią. Z kolei ci z lekarskiego to nawet na śmiesznym pierwszym roku medycyny muszą trąbić całemu światu co zaczynają studiować, aby wszyscy wiedzieli że mają do czynienia z panem najjaśniejszą eminencją lekarzem xD.
Najgorsza grupa społeczna w Polsce, zaraz po roszczeniowych górnikach. Chyba nawet ci głośniejsi rolnicy czy dewelopy nie mają tak w--------o ego.
#lekarze #lekarski #medycyna #praca #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt