@Tagliacozzo najlepsze że ta wózkowa u mnie miała zrobione kwity na kursie w pracy i jako jedyna nie przyszła na egzamin ale załatwili jej w jakiś dziwny sposób powtórkowe podejście jak nikt nie widział i zdała xD
I właśnie w tym rzecz. C--j, na chuju stanie ale kwity sobie zrobi. A potem nie jeździ xD
@EnderWiggin: ale z tymi debilkami jest tak niezależnie od wykształcenia, uprawnienia budowlane też zrobią ale potem najlepiej za nic nie brać odpowiedzialności
@slawomirus: K---a, to nie jest jakaś magiczna filozofia. Góra dół, lewo prawo i myk na miejsce. Przecież to jest do ogarnięcia w 5 minut jak misja w GTA.
@EnderWiggin: u mnie jest dużo kobiet operatorów, wiele z nich jeździ lepiej niż faceci xD Koleżanka nawet wózkiem terminalowym śmiga, lepiej niż niejeden facet, więc zależy od miejsca.
źródło: obraz
PobierzPewnie są jakieś korelacje z prowadzeniem pojazdów albo precyzją. Ale ja się chyba nie znam.
W poprzednim kołchozie jedna babka miała kwity na wózek ale nie jeździła bo się bała ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja nie mam papiera ale jak wózek potrzebny to się nie pytam tylko wołam wolnego operatora. I robota o------a w 5 minut.
@EnderWiggin: ale z tymi debilkami jest tak niezależnie od wykształcenia, uprawnienia budowlane też zrobią ale potem najlepiej za nic nie brać odpowiedzialności
Przecież to jest do ogarnięcia w 5 minut jak misja w GTA.
To na to są jakieś egzaminy? Myślałem że się płaci tylko xD
źródło: temp_file3543093695233554895
Pobierz@EnderWiggin: albo z wypadkami