Aktywne Wpisy

WilecSrylec +645
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

brazowooka_eM +41
Bez kitu, 109 polskich cebulionów żeby mieć dostęp do rzeczy, które powinny zostać wprowadzone w jakiejś darmowej aktualizacji, a które inne gry Diablopodobne mają od lat, fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no

źródło: obraz
PobierzPewnie są jakieś korelacje z prowadzeniem pojazdów albo precyzją. Ale ja się chyba nie znam.
W poprzednim kołchozie jedna babka miała kwity na wózek ale nie jeździła bo się bała ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja nie mam papiera ale jak wózek potrzebny to się nie pytam tylko wołam wolnego operatora. I robota o------a w 5 minut.
@EnderWiggin: ale z tymi debilkami jest tak niezależnie od wykształcenia, uprawnienia budowlane też zrobią ale potem najlepiej za nic nie brać odpowiedzialności
Przecież to jest do ogarnięcia w 5 minut jak misja w GTA.
To na to są jakieś egzaminy? Myślałem że się płaci tylko xD
źródło: temp_file3543093695233554895
Pobierz@EnderWiggin: albo z wypadkami