Aktywne Wpisy

KingaM +82
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

skrytek +475
O cholibka. Ale znalazłam zdjęcie z mojego pokoju z początku wieku. Pamiętam, jak ojciec przyniósł tego Baldura w premierę. 180 zł kosztował, gdy minimalna wynosiła 500 zł brutto. Przez resztę miesiąca żywiliśmy się tylko nienawiścią do Koverasa, bo na nic innego nie było kasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #baldursgate #polskiedomy
#gry #baldursgate #polskiedomy
źródło: 1000041624
Pobierz

źródło: 1000063599
PobierzChcieli zrobić oblężenie Malborka, musieli przejść przez rzekę, ale okopali się tam Krzyżacy, więc poszli naokoło. Żeby przejść trzeba było po drodze zdobyć Dąbrówno. Tylko że przy okazji je spalili (żeby odgryźć się Krzyżakom, którzy niedawno zrobili tak samo). Pożar był tak duży, że nie dało się przejść i musieli iść jeszcze bardziej naokoło. Rano
źródło: 1000058727
Pobierz@mk321: Chciałem sobie sprawdzić gdzie to jest xD
źródło: comet_WFBnbsZ62S
Pobierz@mk321: bunkry po tej bitwie można tam zobaczyć do dziś
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-01-09_162556_www.google.pl
PobierzParadoksalnie to że akurat w tym miejscu jest turecki / islamski kebab może mieć historyczne
źródło: 1000058733
Pobierz