Aktywne Wpisy

vieniasn +33
ale bym sobie pojeździł samochodem w cenie i stanie złomu po polnych drogach robiąc ogrom kurzu a potem wylądował w rowie urywając prawe koło

Hunchbacked +34
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Fajnie, że pozwolili wnieść 500 ml. oryginalnie zamkniętej wody ale torebki już nie - chyba, że zmieściła się w koszyczek, który jest mokrym snem Ryanaira (na zdjęciu - butelka 500 ml. dla skali). I nie ważne, że w torebce telefon, kluczyki od samochodu, portfel i klucze od domu.
Wodę da się wnieść przez pierwszą bramkę, ale na drugiej trzeba wodę otworzyć i przelać do kubeczka bez zamknięcia i niby ok, ale na trzeciej bramce trzeba ten kubeczek wyrzucić i kupić sobie można wodę już na terenie stadionu.
Robienie z ludzi bydła. Jak mnie wkurza takie coś. A jak do miareczki torebka nie wchodziła, to płatny depozyt albo sobie radź. Jak ktoś zaparkował w okolicy to luz ale jak z drugiej strony Krakowa przyjechałeś to wracaj na chatę albo płatny depozyt.
Ile jeszcze można dać się tak rypać. Jak głosować portfelem? Na koncerty nie chodzić?
Hatfu!
#rickymartin
#koncert
#krakow
#muzyka
#livenation
#livenationcwel
źródło: WhatsApp Image 2026-07-02 at 21.03.40
Pobierz@Casuperu: tak
K---a opie, ty sie szanuj. Kto na cos takiego chodzi i jeszcze za to placi.
Na swoje usprawiediwienie dodam, że na Jean Michelle Jarre poszedłem za swoje i z własnej inicjatywy :)
@Casuperu: Wybroniles sie jesli to prawda. Ja oczywiscie nie pojechalem na Jarra. Zaluje oporowo.