Aktywne Wpisy

Teuvo +120
napisałem dzisiaj PW w sumie do 35 zielonek, które w ciągu kilkunastu wcześniejszych minut założyły konto i tylko jeden mi odpisał znakiem zapytania, ale dopiero po 30 minutach i przegapiłem, a kolejnej mojej wiadomości już nawet nie odczytał, a chciałem się go zapytać jak tutaj trafił
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
Brutalna prawda jest taka, że lepiej jest zrobić 0 procent zwrotu z 10 milionów niż np. 100 procent zwrotu ze 100 k.
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb

W nawiązaniu do wpisu Odchod_Pasywny
https://wykop.pl/wpis/84501075/sebastian-prosil-o-dowody-a-wiec-przedstawiam-mate
Seba krótka piłka, dajesz nam świętego grala a my spłacimy ten śmieszny dług. Każdy sie dorzuci się nie bój.
Oczywiście chcemy oryginał a nie tam żadne czaty GPT.
Na stronie kupdlug.pl można wykupić jeden z jego długów:
https://www.kupdlug.pl/zobowiazanie/?i=5588286
Dług pochodzi sprzed niespełna 6 lat i nadal jest niespłacony.
Jedyną
źródło: 992373-352x500
Pobierzweź pier#olnij sobie zimnym prysznicem
@20latwykopu: jaki adres i jak się nazywa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit: chyba, ze faktycznie wydrukował jedną gazetkę za 200 zł, zamiast 50 za 500 zł XD
Komentarz usunięty przez autora
@gr0m1t: chłopie, idziesz z pendrivem do drukarni wydrukują Ci wszystko tyle ile chcesz. Co to za problem wydrukować 40 stron w formacie B5, z miękką okładką zszytą zeszytowo.
Seba drukując 1 egzemplarz dla ukochanej pewnie zamknął się w 50 złotych.
trzeba zasymulować sebcela, ja nie jestem łysym jajem, to może ty idź i sprawdź, ok?
Wydrukowanie broszurki na byle jakim papierze to znikomy koszt. Najdroższa to jest tam błyszcząca, kolorowa okladka za 5 zł z tytulem w Comic Sansie.
jak będziesz przechodził obok to zapytaj ile sobie policzą za jeden egzemplarz B5 60 stron z customową okładką fullprint
Gwarantuję Ci, że zszycie 20 kartek i dodanie kolorowej okładki w JEDNYM egzemplarzu jest niesamowicie tanie, szczególnie w Radomiu.