Aktywne Wpisy

Famine +811
Ten stream stał się mechanizmem dla znanych osób do zrobienia sobie PRu, przyjdzie taki friz się polansowac a potem będzie dumny się chwalił że o*ierdala państwo na podatki przez fundację rodzinne, gdzie te pieniądze realnie pomogłyby budżetowi państwa XDDDDD
#latwogang #antykapitalizm #cancerfighters #bekazlibka #polska
#latwogang #antykapitalizm #cancerfighters #bekazlibka #polska
źródło: temp_file4994576259755226974
Pobierz
alittlegosu +274

@secs: Nie, dlatego że sie zaklinowali w drzwiach wisząc nawet prostopadle do ziemi. Klasyczek tego rodzaju ucieczek
Hop hop hop. Kto nie skacze ten z OSP
Nielegalnie zmniejszono wielkość schodów
A drzwi wyjściowe miały tylko 1m
Knajpa była restauracja wg papierów, a robili też nielegalne dyskoteki, tylko o 18 ale wśród ofiar są nastolatkowie.
Francuz właściciel poszukiwany, 30 lat temu
Że tłum pijany, to normalne, ale tam barman powinien zgłosić temat kierownikowi i:
1. Powinni zacząć to gasić.
2. Włączyć wszystkie światła.
2. Wyłączyć muzykę, która tam n----------a tak długo, jakby
źródło: pd6gad
Pobierz@Wilczak: to mnie też dziwilo, ze nikt z obslugi nie przylecial z gasnica
@IlawaNidzica: Byli w stanie jedne takie otworzyć, przesuwane czyli raczej drzwi.
@Vizav: 100% poważnie ciekaw jestem czy i czym byliby w stanie to wybić. Prętem metalowym owszem jakoś powoli i reszte
Smartfony zdegenerowały młodzież.
https://x.com/TonyTruant01/status/2007176790670823552
@Wilczak: czy ty widziales jak ten ogien sie rozprzestrzenia xD ?
@AtrakcyjnyRozowyPasek: Pracowałem przy różnych lukach bagażowych samolotów, które mają różne klasy, wymagania, systemy gaśnicze (bierne i czynne). Poza tym mam podstawową wiedzę z podstawówki: ogień potrzebuje paliwa, TEMPERATURY i utleniacza. Na początku temperatura była niska jak dla ognia i to był czas na gaszenie. Dopiero gdy sam ogień ją znacząco podniósł, to się zaczęło naprawdę palić i wtedy było już