Wpis z mikrobloga

jakoś tak bardzo siadło mi to na głowie - bo po prostu starałem się jak mogłem, robiłem wszystko by sprawić żeby ta dziewczyna czuła się kochana, bo po prostu chciałem być jak najlepszym partnerem, a zwyczajnie w świecie dostałem kopa w dupe

@mirko_anonim: tak jest zawsze ¯\(ツ)/¯

Im bardziej chcesz być idealny, tym szybciej babie się to znudzi. Nic z tym nie zrobisz. Oto wielką tajemnica życia. Dlatego tylu ludzi
  • Odpowiedz
@Wiedzmumin:

Im bardziej chcesz być idealny, tym szybciej babie się to znudzi. 

Bo nie chodzi o to, żeby chcieć kimś być i pozować na kogoś, tylko żeby być sobą. Oczywiście im bliżej ideału tym lepiej ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Jednak wszelkie staranie się jest nieautentyczne i słabe.

Poza tym nie wiadomo ile trwal ten ich związek, może miesiąc-dwa i ona po prostu stwierdziła, że to nie
  • Odpowiedz
po prostu starałem się jak mogłem, robiłem wszystko by sprawić żeby ta dziewczyna czuła się kochana, bo po prostu chciałem być jak najlepszym partnerem, a zwyczajnie w świecie dostałem kopa w dupe.

@mirko_anonim:

po prostu byłem najlepszą wersją siebię i dałem najwięcej ile mogłem, a zostałem potraktowany jak
  • Odpowiedz
podstawowy błąd. Żeby ujarzmić kobietę, musisz jej stosować rollercoaster. Tydzień ma być cudownie, ale na weekend po prostu nie piszesz do niej, nie dzwonisz - zajmujesz się sobą. To ona ma się pierwsza odezwać, zabiegać o Twoje względy. Wtedy i tylko wtedy masz szansę na powodzenie. Aha, żadne randki i kwiaty, daj sobie z tym spokój. Najbardziej odpychające dla kobiety jest zabieganie o jej względy. Dawkuj jej atencję, by następnego dnia kompletnie
  • Odpowiedz