Aktywne Wpisy

Vanche +307
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
StalkomirNowak +1191
Na Wykopie same pesymistyczne treści, więc chciałem się pochwalić moim osiągnięciem.
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw

- poznałem tu swoją żonę, jak się ludzie nas pytają skąd się znamy to dalej wymijająco oznajmiamy że przez znajomych. Nie powiem przecież że spamowaliśmy mirko na nocnej zmianie xD kiedyś ten portal był lepszy niż tinder (dla ludzi z autyzmem)
- straciłem stare konto bo „wygrałem” w wykopowej ruletce która miała z 5k plusów. Niektórzy dalej mi mają za złe że po usunięciu konta zrobiłem kolejne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- kiedy typ przywalił autem w słup trakcji tramwajowej na legnickiej we Wrocławiu, powodując paraliż komunikacji miejskiej na tydzień zaproponowałem posadzenie palm wzdłuż ulicy legnickiej
- w trakcie covida wyciekły screeny z discorda gdzie byłem totalnie wkurzony na antyszyszczepów - trafiłem wtedy na tysiące czarnolist - nie żałuję nic
A i raz wbiłem do tej słynnej willi poznańskiej i poznałem Biauka i Anke, nawet Sagą poczęstowali
#20latwykopu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Reepo: tez ja poznalem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Cała reszta jest dziwna i sam bym tego nie rozważał jako osiągnięcia… nie specjalnie też rozumiem o co chodzi w ruletce,usunąłeś konto bo cię ktoś wylosował?
Z wypadkiem i palmami już w ogóle nie ogarniam o co chodzi,jakiś wewnętrzny żart
A nie było rogali? ( ͡° ͜ʖ ͡°)