Aktywne Wpisy

SilesianPill +205

wykop +4
Nadchodzą zmiany w Regulaminie Wykopu - stawiamy na lepsze dopasowanie treści i bezpieczeństwo!
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie

Mając Tindera w mieście wojewódzkim, to szczerze spotkałem jedną normalną babkę, która niezbyt mi się z wyglądu podobała, ale wyszedłem z nią w ramach ćwiczenia rozmowy tak to:
Karolina 28 lvl - myślałem, żeby z nią coś ten tego, ale gdy jej napisałem, że spotkałem się z inną i dobrze się rozmawiało, z nią mogę wyjść gdy wyzdrowieje to ta:" może coś z tego będzie, nie będę się mieszać" więc ją olałem nie chciało mi się użerać.
Weronika 22 - opis fajny, niska nawet ładna dziewczyna. Była w moim mieście na zakupach i mi ją znalazło, gdy się okazało, że mieszka ponad godzinę drogi ode mnie to napisałem, że za daleko, ale możemy popisać(dla treningu rozmowny) to ta wkurzona, że po co jej dupę zawracam, dla niej odległość to nie problem. Olałem frustratkę. Małe to wredne.
Kasia 20 - opis konkretny z napisami jakie aktywności lubi, zdjęcia nie wyzywające. Zagadałem jak przygotowania na święta to napisała, że ma trudny okres i nie ma świąt w tym roku"myślę zdarza się", napisałem "możemy się spotkać i wyluzować a nie zamartwiać"( mając na myśli cimicirimci, może łatwo pójdzie skoro ma gorszy okres)
zapytała czy chce się poznać, ja że tak. "Chcesz popisać trochę czy spotkamy się na żywo?"
To zapytała mnie o to bym powiedział podstawy na swój temat( są w opisie), potem się spotkamy bo nie lubi pisać w nieskończoność.
To gdy prowadziłem small talk zaczęła szybko zdawkowo odpowiadać i sama o nic nie pytała więc olałem. Pierwsza chce w ten sposób a potem stwierdza, że nie.
#tinder #logikarozwychpaskow #podrywajzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Przecież on obecnie nie służy nawet do poznawania się i nie ma tam normalnych lasek to po co tracisz czas?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ja jak słyszę, że dziewcze nie jest dziewicą, to ją olewam, bo po co mi taka?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Prawie 2026 ktoś jeszcze korzysta z wykopu?
Skojarzyło mi się z picrel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trochę dziwnie piszesz, może w tych rozmowach z nimi też dawałeś taki specyficzny vibe. Zresztą nie dziwię się typiarce, że nie chciała pisać z jakimś chłopem z Tindera tylko po to, żeby popisać, bez intencji spotkania się. I po
źródło: picca
Pobierz@mirko_anonim: to niech przyjedzie
@mirko_anonim: gardzę takimi jak ty
@mirko_anonim: bo takich frajerow do pisania to ma na pęczki