#napieralahttps://www.youtube.com/watch?v=Q2K8HzOFO0U&t=309s Śmierdząca poznańska onuca w filmie "Zdrowe społeczeństwo Japonii a chore społeczeństwa Europy Zachodniej". Czyli zamordystyczna onuca w swojej pochwale kultu szefa, yakuzy która jeśli tylko bije a nie zabija jest całkiem fajna oraz niechęci Japończyków do obcych. Europa zachodnia jest zlewaczała a Japonia nie jest dlatego Japonia jest zdrowa a zachód chory. Ostatnio na forum zachód doktorek mówił że od lat zajmuje się Europa Zachodnia i wie o czym mówi więc chyba te 6 lat temu nagrywał ten filmik w pełni świadomie. Czyli dziwnie znajoma gadka o zgniłym zachodzie. Ja myślałem że człowiek zachodu za którego Piotras pewnie się uważa jest impregnowany na coś takiego.
@koraczan: To w sumie jest w nim niesamowite. Mimo że sam mocno przemieścił się na osi ideologicznej, to nie potrafi być bardziej wyrozumiały dla innych. Przeciez na własnym przykladzie może zobaczyć, że to wszystko nie jest tak jednoznaczne i można te same sprawy oglądać z różnej perspektywy i przez to mieć różne poglądy.
@dunaj: Czasem się zastanawiam na ile ten człowiek kłamie a na ile wyparł pewne rzeczy. Kiedyś widziałem jak kłamał w komentarzu że był za wyjściem z UE gdy był studentem. No dałem dowód w filmiku niżej że nagrywał takie rzeczy jeszcze parę lat temu. No i ten film który wkleiłem to wcale nie było jego ostatnie wystąpienie za polexitem. Były nowsze filmy na ten temat tylko nie mogę ich znaleźć
Mirka ale jaja xd Myślałem że tak się nie zdarza. Zapytałem szwagierkę jak jej PPK wygląda pod koniec roku. A ona mówi że gdzie to sprawdzić. Mówię zaloguj się na moje PPK. I co się okazuje: nie odnaleziono rachunku.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link