Wpis z mikrobloga

@PIAN--A_A--KTYWNA

ruskie są niesamowite. jest to jedyny naród który widzi słuchem, widzą dookoła siebie co się dzieje ale i tak powtarzają propagandę którą słyszą w telewizorze XD
wielu z was nie zdaje sobie sprawy jak sprany łeb ma typowy rusek
  • Odpowiedz
@inflacja_biedaku: Polacy wierzyli też w zdjęcie Macrona u Putina (no wiesz, to z trzema nogami - wczoraj była o tym przypominajka na Mikro), o zakazie ekshumacji polskich ofiar na Wołyniu (fejk wygenerowany przez AI) i o banderowskich pieśniach śpiewanych przez Ukraińców na ulicach Warszawy (manipulacja/kłamstwo). Nie wspomnę o info na Republice o niemieckich policjantach strzelających na ulicach Gdańska (bo to było zwykłym, bezczelnym kłamstwem). Polacy uwierzą we wszystkie złe informacje
  • Odpowiedz
@jbc_putina To chyba domena większości wschodu. Mama mojej narzeczonej opowiadała mi jak kilka lat temu przyjechała do niej daleka rodzina z Białorusi, wyobraź sobie że szeptali do siebie na ulicy, na pytanie po co szeptają, opowiedzieli „a co jak ktoś usłyszy?”.

Niby śmieszne ale po głębszym przemyśleniu jest to cholernie przykre
  • Odpowiedz
@PIAN--A_A--KTYWNA: Ja jestem Rosjanienm z Rosji i przez tłumacz powiedz mam o co nam chodzi w walce o Mateczke Rosję.
Sram do dziury bo - Polacy blokują dostawy naszych kibli.
Nie mam prądu bo Łotysze Łotwo krodno kable.
Nie mamy kranów i bieżącej wody bo uKRAiNa kradnie nam krany.

Zobaczycie jak zajmiemy pół świata to po zajęciu Afryki pojawi nam sie asfalt w Muchosrańsku, kible, prąd, pralki no luksusy zachodu z których nas
  • Odpowiedz
@Notabene: to akurat prawda, wystarczy na rutube wejść.
Porównać sobie ich programy z naszymi.
Sztuczność bije z samych miniaturek.
Wielkość rosji i zło zachodu mają wpajane od urodzenia.
  • Odpowiedz
@Notabene: No bo siedzą na dupie u siebie. Im słuch zastępuję to czego nie widzą, u nas jest c-----o, ale na tym zgniłym zachodzie jest jeszcze gorzej i w to wierzą. Zobacz jakiego mindfucka łapali ruscy żołdacy, którzy zajmowali pozycję Ukraińców, jak się podniecali puszkami z ananasem.
  • Odpowiedz