Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +6
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

vieveble +20
To najgorszy rok w moim życiu

#gielda #inwestowanie #finanse W 2026 roku oraz w następnych latach szczęśliwy będzie ten który nie został oszukany na inwestowanie w giełdę.Zbliżają się najgorsze lata dla ludzkości pełne wojen (zaraz Wenezuela) ,biedy oraz bańki AI. Totalna recesja już się zaczęła tylko ślepi tego nie zauważają. Kto na tym wygra? Oczywiście boomerzy którzy często przez niechęć do ryzyka nie dali się oszukać na modę inwestycyjną a majątek często trzymają w nieruchomościach. Pieniądze w przysłowiowej skarpecie może nie zarabiają, ale nie tracą i to jest najważniejsze. Millenialsi i zetki załadowani w śmieszne etfy i akcje będą płakać jak zobaczą 30 i więcej na minusie bo śmieszny celebryta na tik toku albo youtube powiedział że pieniądze muszą pracować. To niezła ta praca skoro za pracę ty sam musisz płacić. Przeczuwam plagę chorób psychicznych w następnych latach spowodowanych biedą oraz nietrafionymi inwestycjami. Byłem za regulacją oraz zbanowaniem kryptowalut, jestem za całkowitą regulacją i zakazem promowania hazardu w internecie przy czym nielegalne powinny być kanały promujące "inwestowanie" w spółki giełdowe, etfy oraz reklamowanie brokerów. Zdrowie jest najważniejsze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
No tak średnio bym powiedział
Jeśli szykuje się świat, jaki opisujesz to pieniądze i tak nie będą miały znaczenia i będziemy za chwilę płacić kapslami Nuka-Coli
@mirko_anonim: koledze mówi coś słowo inflacja? Moje 50k w skarpecie w 2020 to są 30k w 2025
Takze nie trafiles z prognoza
Myślę że dłużej ci zajęło z pracy własnych rąk zarobić te początkowe 400k
źródło: images (1)
Pobierz@ForestDruid: spójrz na to w ten sposób,
Masz więcej kasy więc więcej miesięcy w roku możesz nie pracować z roku na rok bo dywidendy ciągle rosną i się akumulują.